Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΓΕΡΑΚΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-0

Νίκη σωτηρίας σημείωσε ο Γέρακας στην έδρα του επί του Κεραυνού Κερατέας με 1-0, σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από επεισόδια. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν για 7η συνεχόμενη φορά αήττητοι στο γήπεδό τους ενώ οι φιλοξενούμενοι για 6η σερί αγωνιστική δεν χάρηκαν νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο 30’ λεπτό με τον Λυμπερόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με πάθος στο ματς και δημιούργησαν στο πρώτο 10λεπτο τις προϋποθέσεις να πετύχουν γκολ 2-3 φορές, χωρίς να ολοκληρώσουν τις ενέργειές τους. Στο β’ μέρος ο Γέρακας έχασε με την σειρά του 2-3 ευκαιρίες. Ο Κεραυνός είχε στο 68’ απευθείας εκτέλεση φάουλ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Γαβαλάς. Στο 72’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Κατσίκης του Κεραυνού.

Διακοπή
Η ακραία συμπεριφορά των οπαδών της Κερατέας, ανάγκασε τον διαιτητή Ιωαννίδη να διακόψει επί 3λεπτο τον αγώνα, μετά από υπόδειξη του βοηθού Παπαδιώτη, επειδή δεχόταν πλαστικά μπουκάλια και συνεχή φραστική επίθεση. Το ματς έληξε με δύο ακόμη αποβολές. Στα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής τους, δεδομένου ότι είχαν μπει ως αλλαγές λίγο νωρίτερα, απεβλήθησαν ο Κωνσταντίνου του Κεραυνού με απευθείας κόκκινη και ο Χρυσανθόπουλος του Γέρακα με 2η κίτρινη. Δεν είχε προβλήματα ο διαιτητής Ιωαννίδης (Πολυχρονιάδης, Παπαδιώτης).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Παππάς, Δημητριάδης, Α. Καλούδης, Καρλατήρας, Ν. Πελέκης, Μπερέτης, Μπούρμπουλας, Λυμπερόπουλος (84’ Παπακωνσταντίνου), Καραμανίδης (77’ Χρυσανθόπουλος), Μαργέτης (58’ Δριλάκης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Παπασωτηρίου (89’ Κωνσταντίνου), Κατσίκης, Πρίφτης, Αναγνώστου, Χελιώτης (63’ Γκίνης), Λοὐτζη, Βίλα, Δ. Ρώμας, Πλάκα (77’ Μαστροκώστας), Μπάτρης. 

Επεισόδια
Μετά τη λήξη του αγώνα, οι έξαλλοι «φίλοι» του Κεραυνού συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια. Ορισμένοι –λιγότεροι από δέκα- πήδησαν το κιγκλίδωμα και μαζί με παίκτες της ομάδας, επιτέθηκαν σε παίκτες του Γέρακα. Ακολούθησε άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ παικτών και οπαδών που είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο! Κάποιοι αναγκάσθηκαν να βγουν από το γήπεδο με την βία, από μερικούς ψύχραιμους παίκτες του Κεραυνού! Αλλά τα θλιβερά επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί. Οι αγριεμένοι Κερατιώτες επιτέθηκαν και κτύπησαν τον δημοσιογράφο Θοδωρή Κοτσώνη, που επιμελείται αυτή την ιστοσελίδα! Και ως αποτέλεσμα των επεισοδίων, ο ποδοσφαιριστής του Γέρακα Αλέξανδρος Καρλατήρας, κτυπήθηκε από αντίπαλο παίκτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ αρχικά και Ερρίκος Ντυνάν στη συνέχεια, όπου διαπιστώθηκε ότι του είχαν σπάσει οστό δίπλα στο μάτι! Η μητέρα του Καρλατήρα αναμένεται να υποβάλλει μήνυση κατά του παίκτη της Κερατέας που τον κτύπησε…
Στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής Ιωαννίδης αναφέρει την 3λεπτη διακοπή του αγώνα στο 87’ και προσθέτει: Μετά τη λήξη του αγώνα είδαμε παίκτη με μπουφάν Κεραυνού να κυνηγάει παίκτη του Γέρακα! Ακολούθησε σύρραξη. Παίκτες και των δύο ομάδων μαζί με φιλάθλους (sic) συνεπλάκησαν. Τραυματίσθηκε ο ποδοσφαιριστής Καρλατήρας. Ο αρχηγός του Γέρακα Κώστας Μπούρμπουλας υπόγραψε το Φ.Α. με επιφύλαξη και με την γραπτή προσθήκη ότι οι «φίλαθλοι» ήταν οπαδοί του Κεραυνού. Ο παρατηρητής αγώνα κ. Κοτζαμπασάκης, δήλωσε ότι κατέγραψε λεπτομερώς τα γεγονότα στην αναφορά του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money