Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΡΚΟ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ 3-0

Η Μαρκό νίκησε το Κρυονέρι 3-0 και διατηρήθηκε στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Η εμφάνιση των νικητών δεν ήταν ανάλογη της εντύπωσης που δημιουργεί το τελικό αποτέλεσμα. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν ήταν τόσο μεγάλη. Στο 5’ ο Κοντογιάννης είχε σουτ στο δοκάρι. Όμως, ένα αμφισβητούμενο πέναλτυ που έδωσε ο διαιτητής Καπόγλης, «διευκόλυνε» την Μαρκό να επιβληθεί ψυχολογικά του Κρυονερίου, που βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας. Στο πέναλτυ ευστόχησε ο Θ. Τσώνης (29’), με διπλό κτύπημα! Στο β’ ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε σχετικά αμφίρροπη. Πάντως, ο Κοντογιάννης στο 71’ σημείωσε το 2-0 και λίγο αργότερα απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Χρυσικόπουλος. Με 10 παίκτες το Κρυονέρι, δεν μπόρεσε να αντισταθεί άλλο. Στο 90’ ο Αγγελάκος έκλεισε το σκορ. Ο διαιτητής Καπόγλης (Κρέτσιμος, Χατζόπουλος), ήταν εντελώς ανώριμος για τόσο σοβαρό αγώνα!
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Χατζηστεφάνου (33’ Δημογιάννης), Λιούμης, Μεγαγιάννης, Τζανής (80’ Σιδέρης), Ν. Τσώνης, Θ. Τσώνης, Ντίνος (65’ Κοντογιαννόπουλος), Αγγελάκος, Κοντογιάννης, Καλιανιώτης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ντογκοτάρι, Καστρινός (46’ Ρίζος), Ζησούδης, Κανταρέλης, Ελούνα (78’ Καρλής), Λαθουράς, Σκορδομπέκης (46’ Χαλίλι), Χρυσικόπουλος, Τσαλαπατάνης, Μαντζάνας, Θανασούλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money