Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!



Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΒΛΑΧΙΑΣ ΔΕΝ ΧΩΝΕΨΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ -ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ- ΤΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ! ΩΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΡΗΤΩΡ, ΟΠΩΣ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ «Η ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ».

  Πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια από τότε που ο κυριότερος εκπρόσωπος της Αρβανιτοβλαχιάς, υποχρεώθηκε σε παταγώδη παραίτηση από την προεδρία, για να μην χρεωθεί τον εξωστρακισμό της Ενωσης από τους κόλπους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επειδή παριστάνει τον πολιτευτή, κι έχει γενικώς μεγαλεπήβολες βλέψεις (δικαιολογημένα αφού τέτοιο σπάνιο είδος ανδρός πρέπει να ανήκει στο λαό και να αξιοποιηθεί απ’ αυτόν επ’ ωφελεία του), ανέκρουσε πρύμναν, ώστε να μην συνδέσει το όνομά του με την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της Ανατολικής Αττικής.
  Και τώρα, καθώς δεν μπορεί να χωνέψει την τεράστια επιτυχία του Γιώργου Παπαμακάριου, που αποκατέστησε τις σχέσεις με την ΕΠΟ, προώθησε ένα σωρό διαιτητές στις επαγγελματικές κατηγορίες, έδωσε κύρος στην χρόνια ολόκληρα ανυπόληπτη ΕΠΣΑΝΑ με την ρωμαλέα παρουσία του, αποφάσισε να τον ρίξει, καταφεύγοντας σε ποταπές μεθόδους.
  Κάνει όμως το ίδιο λάθος με τους πολιτικούς, που θεωρούν -και το διατρανώνουν ευθαρσώς- ότι ο κόσμος είναι κοπάδι, το οποίο άγεται και φέρεται. Για να χρησιμοποιήσουμε και την ποδοσφαιρική διάλεκτο, ο πονηρός ο βλάχος πιστεύει ότι όλοι οι παράγοντες που ματώνουν, πληρώνοντας τα έξοδα των σωματείων τους, είναι μαλάκες, ενώ ο ίδιος έξυπνος. Στην καλύτερη περίπτωση, διαθέτουν μνήμη χρυσόψαρου και όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, που θα ζητήσει πάλι την ψήφο τους για να ξαναγίνει πρόεδρος, θα τον υπερψηφίσουν  ζητωκραυγάζοντας «νάτος, νάτος ο …πρωθυπουργός».
  Ένα από τα άπαικτα προτερήματα του ηγέτη της Αρβανιτοβλαχιάς, αποτελεί η ρητορική δεινότητα. Όπως ο Δημοσθένης ο Παιανιεύς, πάλευε να φτιάξει τον λόγο του, μια και ήταν βραδύγλωσσος, προπονούμενος στα βουνά και τα λαγκάδια του κάμπου των Μεσογείων και βάζοντας χαλίκια στο στόμα του για να βελτιώσει την άρθρωσή του, έτσι και ο συγκεκριμένος, εσχάτως προπονείται εντατικά σε ταβέρνες και ουζερί, ώστε στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακάλυψε κι ένα προϊόν, το οποίο έχει θαυματουργές ιδιότητες και εξαφανίζει τις οσμές. Έτσι, κι αν ακόμη μπουκάρει το απόγευμα η Τροχαία στην αίθουσα του ξενοδοχείου για να κάνει αλκοτέστ, δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.
  Όσον αφορά τις προγραμματικές δηλώσεις του (τι θα πράξει δηλαδή μόλις στεφθεί επιτέλους Πρόεδρος) μην περιμένετε εντυπωσιακές αλλαγές. Θα πράξει ό,τι ακριβώς έχει δηλώσει επανειλημμένα στα λιγοστά ΔΣ, που πήρε μέρος την μακρά περίοδο της ομαλότητας: Θα διοικεί μ’ ένα φαξ. Σιγά μην κάνει τον κόπο να μπαίνει στο αυτοκίνητο, να οδηγεί μια ώρα, να πληρώνει διόδια στην Αττική Οδό και βενζίνες πήγαινε-έλα, να σπαταλά τον χρόνο του, ενώ την ίδια στιγμή δίπλα στο σπίτι του και κοψίδια υπάρχουν και καλό κρασί.
  Όσο κι αν φαίνεται παράξενο στον πολύ κόσμο, που έχει τα προβλήματα της καθημερινότητας και δεν έχει χρόνο να ασχολείται με …νούμερα, δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο. Η συνομοταξία των ηλιθίων είναι ανίκητη. Ας μην ξεχνάμε ότι το αγαπημένο βιβλίο του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή ήταν αυτό του Ευάγγελου Λεμπέση, με τίτλο: «Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω».

40 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο …ΜΠΕΣΑΛΗΣ
Θα κρατήσει άραγε το λόγο του, έστω την τελευταία στιγμή;
Έχουν περάσει 40 (και μία, έμεινε) ολόκληρες ημέρες από την …αποφράδα 22α Οκτωβρίου-Πέμπτη, που ο Γιώργος Παπαμακάριος κατέθεσε τα πληρεξούσια 35 σωματείων, ζητώντας τη σύγκλιση έκτακτης γενικής Συνέλευσης στην ΕΠΣΑΝΑ. Ο …μπεσαλής ωστόσο, ο άνδρας, ο χαρισματικός …ρήτορας, ο οποίος μιλάει απταίστως την αρβανιτοβλαχικήν με το βουκολικό …αξάν να προκαλεί δάκρυα από τα γέλια, ακόμη να παραιτηθεί. Δεν πειράζει πάντως, μέχρι την Τετάρτη, προλαβαίνει…
                                                                                                                     Ο Κόμης Μοντεχρήστος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money