Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2–0



ΠΡΩΤΕΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. 2-0: Δυνατός αέρας, λίγος κόσμος στο γήπεδο και δυνατές διεκδικήσεις της μπάλλας

Ο εξαιρετικά δυνατός αέρας (ειδικά στην Π. Φώκαια είχε τρομερή ένταση), που επηρέασε όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, δεν επέτρεψε να γίνει καλό παιχνίδι.
Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδειξε καλύτερα στοιχεία κι έφθασε δύο φορές κοντά στην επιτυχία τέρματος (εξ επαφής με το τέρμα) αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας του Πρωτέα Θωμόπουλος απεσόβησε με ετοιμότητα (και σωστές τοποθετήσεις) τους κινδύνους.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι βρήκαν κάποιο ρυθμό και με τον Μαραγκό σε καλή ημέρα, κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές και τελικά να νικήσουν με 2-0. Ο Μαραγκός παραλίγο να πετύχει γκολ στο 60’ όταν με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλλα στην συμβολή των δοκών του Καραμολέγκου. Αργότερα, καθώς η απόδοση των φιλοξενούμενων συνεχώς «έπεφτε», ο Παπαντζίμας (70’) και ο Μαμάκος (87’), εκμεταλλεύθηκαν λάθη των αμυντικών του Ολυμπιακού και σημείωσαν τα τέρματα του Πρωτέα με ισάριθμα πλασέ.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Γουρνιάς, Πανούτσος.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης (90' Δακορώνιας), Βασιλείου, Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας, Μακρυπίδης, Γεωργίου (78' Μπονιάκος), Μαραγκός (85' Λέκα), Παπαντζίμας, Μαμάκος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραμολέγκος, Βαφειάδης (78' Ζουμάς), Κουρτάνοβιτς, Μούργος, Μπεργιάννης, Πάνου, Χύκα, Κουϊμτζής (46' Παράσχος), Τσίκλος (53' Μπουτσάι), Παπαγεωργίου, Έλενας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money