Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1–0

Το γκολ του Ναυπλιώτη

Ο γηπεδούχος Σαρωνικός επικράτησε του Καπανδριτίου με 1-0 στον εξ αναβολής αγώνα της 21ης αγωνιστικής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/2. Το παιχνίδι είχε αναβληθεί λόγω του αδόκητου χαμού, το Σάββατο 7/2, σε τροχαίο δυστύχημα του 19χρονου Άρη Μπούκη, πρώην παίκτη του Σαρωνικού και εξαδέλφου σημερινού παίκτη του συλλόγου της Αναβύσσου.
Ήταν φανερό ότι όποια ομάδα σημείωνε γκολ θα βρισκόταν πολύ πιο κοντά στη νίκη. Τα κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο 60’, μετά από κτύπημα φάουλ του Αλεξίου, προσωρινή απόκρουση του Σκούρα και κοντινό πλασέ του Ναυπλιώτη (1-0). Στο πρώτο ημίχρονο (34’) ο Σαρωνικός είχε δοκάρι σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Μπούκη.
Επίσης, στο 42' απεβλήθησαν οι Χατζημιχαηλίδης και Αλιάι που συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα τα νεύρα και η ένταση να γενικευθούν και να δημιουργηθεί επτάλεπτη (!) διακοπή του αγώνα (δεν γνωρίζουμε γιατί δεν αποβλήθηκαν κι άλλοι)... Στο τέλος (94’), που το Καπανδρίτι πίεσε για να ισοφαρίσει, είχε κι αυτό δοκάρι σε κεφαλιά του Κάκαρη.
Διαιτητές: Μαργαρίτης, Πανούτσος – Τσέλιος.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ναυπλιώτης, Μπούκης (80' Πανταζής), Μαλατάνος, Κετέογλου, Τσόρακας (69' Γεσιλάι), Τσιγαρίδας, Ντίνος, Τσώκος (90' Τσαουσάι), Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σκούρας, Κουτρώνας, Παπαθανασίου (73' Βλάχος), Νικολόπουλος, Σίνας, Σελίστα, Φ. Σδράλιας (82' Σ. Σδράλιας), Αθανασόπουλος, Ν. Μελιράς, Αλιάι, Κάκαρης.

Στιγμιότυπο από την διακοπή του αγώνα και τα επεισόδια

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money