Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ



Από το Δ.Σ. της Δόξας Αγίας Άννας, μας κοινοποιήθηκε επιστολή-ανακοίνωση διαμαρτυρίας, που εστάλη και στην ΕΠΣΑΝΑ, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Εκ μέρους του Δ.Σ. της ομάδας, σας εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την τραγική διαιτησία των κ.κ. Μαλαμά, Δελατόλα, Σοφιά, στον αγώνα μας με τον Παλλαυρεωτικό.
Ακόμη δεν άρχισε το πρωτάθλημα καλά καλά, και πάμε να βιώσουμε τα περυσινά εγκλήματα!
Λάθη επί λαθών, από πλευράς πρώτα του επόπτη που έπαιζε από την πλευρά της εξέδρας (σ.σ. Σοφιάς), αφού στο α’ ημίχρονο το γκολ του Λαυρίου προήλθε από καθαρό οφσάιντ, το οποίο -τι κρίμα- δεν είδε ο επόπτης.
Όσο για το 2ο γκολ, σε φάση από κόρνερ, η μπάλλα είχε περάσει άουτ, ο διαιτητής σφύριξε ενώ η μπάλλα ήταν ακόμη στον αέρα, με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι παίκτες μας και οι αντίπαλοι να βάλουν γκολ, που κατακύρωσε στη συνέχεια. Απαράδεκτοι!!!
Το θέμα είναι ότι στο ημίχρονο που πήγαμε για την αμοιβή τους, παραδέχθηκε το λάθος του ενώπιον μας (στον πρόεδρο).
Και ας πούμε και για το 4ο γκολ που πάλι -τι κρίμα- δεν σήκωσε τη σημαία του ο επόπτης (αφού είχε προηγηθεί φάουλ σε παίκτη μας), όμως άφησε το παιχνίδι και στη συνέχεια έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ στους αντιπάλους (το 3ο αφού το 2ο το έχασαν).
Ένα σας λέω κύριοι. Δεν θέλουμε να γινόμαστε οι γραφικοί κάθε φορά και να σας γράφουμε για τις αηδίες που γίνονται στη διαιτησία, αφού από την πλευρά σας δεν κάνετε ποτέ τίποτα. Δεν είπαμε ότι σήμερα η ομάδα μας απέδωσε τα μέγιστα, αλλά σας το τονίζουμε, ότι την επόμενη φορά που η ομάδα μας θα αδικηθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα αντιμετωπίσετε άλλα θέματα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money