Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Φάση από τον αγώνα Α.Ο.Φ.Α.-Γέρακα της προηγούμενης αγωνιστικής. Χαμένη ευκαιρία του Φοίβου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΦΟΙΒΟΣ ΑΙΟΛΟΣ 1–6
Εύκολη επικράτηση στα Γλυκά Νερά για τον Α.Ο.Φ.Α. και ευρεία νίκη με 6-1, απέναντι στον φιλότιμο, νεανικό αλλά αδύναμο Αστέρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Α.Ο.Φ.Α. είχε και 4 δοκάρια, δύο σωστά ακυρωθέντα γκολ και πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Τα γκολ:
0-1: 15' Μπεκιάρης με σουτ μέσα από την περιοχή.
0-2: 20’ Αγάλου με πλασέ, από σέντρα του Όσια.
0-3: 35’ Σώκος με απευθείας κτύπημα φάουλ.
1-3: 41’ Πολίτος με κεφαλιά μετά από κτύπημα φάουλ.
1-4: 51’ Αγάλου με πλασέ από κοντά.
1-5: 65’ Αραμπατζής με σουτ μέσα από την περιοχή.
1-6: 75’ Παρόλας από την γραμμή του τέρματος, μετά από σουτ του Αραμπατζή.
Δύο δοκάρια είχε ο Μαντάς, κι από ένα οι Όσια και Αραμπατζής.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Τριγάζης, Μετακίδης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν. (Καλογεράκος): Τζώνης, Κολόκας, Κουλουμάσης (46’ Ταμπάκος), Γκυλάπι, Νάσιος, Βασιλάκος, Συνιόρος, Ντούμη (63’ Γαλάκος), Μαυροειδής, Αλιμπεχάι, Πολίτος (60’ Τριανταφύλλου).
Α.Ο.Φ.Α. (Τζήμας): Γαμπιεράκης, Χάστας (55’ Σαραντόπουλος), Κολλάρος, Παρόλας, Μηλιαράκης (79’ Γιατράς), Σώκος, Μπεκιάρης, Θεοδοσιάδης, Αγάλου, Μαντάς (65’ Αραμπατζής), Όσια.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–4
Καλύτερος κατά διαστήματα ο Παλλαυρεωτικός, νίκησε με 4-1 την γηπεδούχο Δόξα Αγίας Άννας, που είχε αρκετές αδυναμίες.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5′ με πλασέ του νεοαποκτηθέντα έμπειρου επιθετικού Τάσου Χρήστου (0-1).
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 30’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Νταλάνι.
Ο Παλλαυρεωτικός, που είχε δύο δοκάρια (Παγκοζίδης και Χρήστου) αλλά κι ένα χαμένο πέναλτυ στα μέσα του β’ μέρους με τον Δρούγκα, πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Θεοφανίδη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Παγκοζίδη (1-2).
Το 1-3 πέτυχε στο 80’ πάλι ο Χρήστου, με ατομική προσπάθεια και πολύ καλό τελείωμα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90’ ο Σουλιώτης, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ (1-4).
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δελατόλας, Σοφιάς.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Βολιώτης): Παναγόπουλος, Νερούτσος (70’ Μάρκου), Κορμπάκης, Τσούπης, Μπίκλης, Κολονίκης, Πούγιου (50’ Κωτσαδάμ), Κασσής, Βλάμης (80’ Σαββίδης), Νταλάνι, Κυριακίδης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Δρογώσης): Σκούρτης, Σουλιώτης, Κωσταντινίδης, Νικολαΐδης, Καυκιάς (75′ Λαναράς), Καμπέρης, Παγκοζίδης, Δρούγκας (85′ Κυριακίδης), Χρήστου, Θεοφανίδης, Παπαδόπουλος (60′ Παπαδοχατζάκης).

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ
Από το Δ.Σ. της Δόξας Αγίας Άννας, μας κοινοποιήθηκε επιστολή διαμαρτυρίας που εστάλη και στην ΕΠΣΑΝΑ, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Εκ μέρους του Δ.Σ. της ομάδας, σας εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την τραγική διαιτησία των κ.κ. Μαλαμά, Δελατόλα, Σοφιά, στον αγώνα μας με τον Παλλαυρεωτικό.
Ακόμη δεν άρχισε το πρωτάθλημα καλά καλά, και πάμε να βιώσουμε τα περυσινά εγκλήματα!
Λάθη επί λαθών, από πλευράς πρώτα του επόπτη που έπαιζε από την πλευρά της εξέδρας (σ.σ. Σοφιάς), αφού στο α’ ημίχρονο το γκολ του Λαυρίου προήλθε από καθαρό οφσάιντ, το οποίο -τι κρίμα- δεν είδε ο επόπτης.
Όσο για το 2ο γκολ, σε φάση από κόρνερ, η μπάλλα είχε περάσει άουτ, ο διαιτητής σφύριξε ενώ η μπάλλα ήταν ακόμη στον αέρα, με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι παίκτες μας και οι αντίπαλοι να βάλουν γκολ, που κατακύρωσε στη συνέχεια. Απαράδεκτοι!!!
Το θέμα είναι ότι στο ημίχρονο που πήγαμε για την αμοιβή τους, παραδέχθηκε το λάθος του ενώπιον μας (στον πρόεδρο).
Και ας πούμε και για το 4ο γκολ που πάλι -τι κρίμα- δεν σήκωσε τη σημαία του ο επόπτης (αφού είχε προηγηθεί φάουλ σε παίκτη μας), όμως άφησε το παιχνίδι και στη συνέχεια έδωσε ανύπαρκτο πέναλτυ στους αντιπάλους (το 3ο αφού το 2ο το έχασαν).
Ένα σας λέω κύριοι. Δεν θέλουμε να γινόμαστε οι γραφικοί κάθε φορά και να σας γράφουμε για τις αηδίες που γίνονται στη διαιτησία, αφού από την πλευρά σας δεν κάνετε ποτέ τίποτα. Δεν είπαμε ότι σήμερα η ομάδα μας απέδωσε τα μέγιστα, αλλά σας το τονίζουμε, ότι την επόμενη φορά που η ομάδα μας θα αδικηθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα αντιμετωπίσετε άλλα θέματα».


ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ 2–2
Το Συκάμινο παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον αρκετά καλό Πανσταυραϊκό. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειξαν κακή εικόνα και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1. Ισοφάρισε 1-1 ο Τσαβδάροβ στο 44’. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν αμφίρροπο και το Συκάμινο είχε 2-3 καλές ευκαιρίες με τον Τσαγκαρακη. Στο 55’ ύστερα από κόρνερ του Γκας, ο Χαλκιαδάκης πέτυχε το 2-1. Οι γηπεδούχοι απώλεσαν κλασσικές ευκαιρίες να πετύχουν τρίτο τέρμα, με κλασσικότερη αυτή στο 76’ του Μαζαράκη, προ κενής εστίας. Η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι (οι παίκτες του Συκαμίνου διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι ο αμυντικός του Πανσταυραϊκού έδιωξε την μπάλλα με τα χέρια).
Τελικά, ο Πανσταυραϊκός πέτυχε την ισοφάριση (2-2), στην μοναδική ευκαιρία του στο δεύτερο ημίχρονο, με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Διαιτητές: Μπουτζουβής – Κουλοχέρης, Ντόστης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ (Πετρόχειλος): Λεμπούσης, Τσαβδάροβ, Γκας, Χαλκιαδάκης, Τυραΐδης, Παπαπάνου (46’ Κάλλια), Παπαγάλος, Μαρίνοβ (46’ Μαζαράκης), Τσαγκαράκης, Σακαράκας, Σουβατζής.


ΓΕΡΑΚΑΣ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 0–0
Άλλη μια φορά ο Γέρακας έπαιξε σωστά αλλά δεν είχε την τελική προσπάθεια! Έτσι το 0-0 με τον μαχητικό Μ. Αετό ήλθε φυσιολογικά. Οι γηπεδούχο διατήρησαν την πρωτοβουλία, κι έχασαν πολλές ευκαιρίες, χωρίς να πετύχουν γκολ. Οι φιλοξενούμενοι αν το «πίστευαν» λίγο περισσότερο, μπορεί να έπαιρναν και το «διπλό»!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Αλεξοπούλου, Καραβά.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Βιταλιώτης, Τσιροζίδης, Ανδριώτης (74' Λάζ. Βλαχιώτης), Καραμολέγκος, Γ. Βλαχιώτης, Σαριδάκης (60' Σκανδάλης), Χριστοφυλόπουλος (80' Τσουράκης), Ζούρας, Τοσσουνιάν, Δελάρδας, Δημητριάδης.
Μ. ΑΕΤΟΣ: Κανέλλος, Καμάρας, Οικονόμου, Ματζίρι, Σπ. Βασιλάκος, Βρέττο (66' Μπουλέκος), Γκιάτα, Δημ. Βασιλάκος, Φίλ. Παπαϊωάννου (58' Β. Παπαϊωάννου), Θοδ. Βασιλάκος, Λόης (42' Σωτήρχος).

* Αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στα Σπάτα, όπου η γηπεδούχος Άρτεμις παραχώρησε τελικά ισοπαλία 0-0 στον ισοδύναμό της Θησέα. Οι φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα ήταν λίγες και μοιρασμένες. Πάντως, η Άρτεμις κέρδισε στα μέσα του β’ ημιχρόνου πέναλτυ αλλά ο Τσουκαλάς που το εκτέλεσε, το έχασε! Διαιτητές: Δραγάτης – Χούντας, Περδίκης.
* Ο Αετός Πικερμίου επικράτησε της γηπεδούχου Νίκης Δροσιάς 1-0 με γκολ που σημείωσε στο 88’ ο Γκιντίδης. Το παιχνίδι ήταν καλό, με την Νίκη Δροσιάς να αστοχεί στις τελικές προσπάθειες και τους φιλοξενούμενους να διατηρούν την υπεροχή κατά διαστήματα. Διαιτητές: Μαργαρίτης – Κουτρομάνος, Ντόστης.
Από τους νικητές της συνάντησης καλή απόδοση είχαν ο Κιλιμτζίδης και ο Κονταρίνης, που μπήκε ως αλλαγή κι έδωσε πνοή στην ομάδα του.
Ο Αετός Πικερμίου χρησιμοποίησε την ακόλουθη σύνθεση: Γκούτσιας, Μαρκάτος, Λαμπρόπουλος (Κονταρίνης), Καλογραιάκης, Φρίγγης, Γκιντίδης, Μερκούρης (Ντούγιας), Τσέρμος (Καραγιάννης), Κιλιμτζίδης, Βλασσόπουλος, Ιωάννου.
* Η Δόξα Ποντίων και ο Αμφιάραος Καλάμου έφεραν «αγγλική» ισοπαλία 3-3. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται 2-0 στο ημίωρο του αγώνα με τέρματα των Ρούντου και Ποιμενίδη, αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα και μείωσαν 2-1 πριν την ανάπαυλα, με τον Θεοδωρόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο (55’) ισοφάρισε ο νεαρός Γιώργος Νικολάου που μπήκε ως αλλαγή.
Η Δόξα αντέδρασε, πέτυχε νέο γκολ (3-2) με τον Σονίδη, όμως ο Αμφιάραος με τον κώουτς Μάκη Ράπτη, που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, κατάφερε να ισοφαρίσει 3-3 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Όμως, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο κώουτς Ράπτης απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα. Διαιτητές: Παπαδιώτης – Γκούγκαρης, Μπέκας.
Ο Αμφιάραος έπαιξε με την ακόλουθη σύνθεση: Βιταλιώτης, Μίχας, Τζαβέλας, Ρόντος, Μαγγίνας, Γ. Ράπτης, Ν. Αντωνίου (30’ λ.τρ. Νικολάου), Μαργέτας (45’ Δ. Αντωνίου), Θεοδωρόπουλος (65’ Μ. Ράπτης), Αντωνόπουλος, Ν. Ράπτης.
Μετά τον αγώνα υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Ποντίων ο Τάσος Σαρηγιαννίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money