Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2–1


Το 1-0 από τον Καλογήρου στο 74'

Ανοικτό, ωραίο και γρήγορο παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με την Σταμάτα πιο ώριμη στις κινήσεις της, γεγονός που δικαιολογεί την νίκη της. Ο Παμπαιανικός έδειξε καλά στοιχεία αλλά ήταν ακίνδυνος επιθετικά.
Μοιρασμένο πέρασε το πρώτο ημίχρονο με χαμένες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές (τόσο ο Μαμάης όσο και ο Κασελούρης έκαναν αρκετές καλές επεμβάσεις).
Στο β’ μέρος οι νεαροί του Παμπαιανικού δεν άντεξαν και η Σταμάτα επικράτησε στον χώρο του κέντρου. Στο διάστημα 65’-85’ οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο και σημείωσαν στο 70’ γκολ με τον Σάββα που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ.
Στο 74’ άνοιξε το σκορ (1-0) ο Καλογήρου με σουτ-λόμπα και το έκλεισε στο 86’ ο Γεωργαμλής με κοντινό πλασέ. Ο Λαγός μείωσε στο 88’ με προβολή (μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων).
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Γουργιώτης, Τριγάζης.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Φύκιας): Μαμάης, Τορλαχίδης, Σμυρναίος (52' Κριεμάδης), Μπόρας, Πέππας, Κατσάρας, Σάββας (80’ Μανασίδης), Τσατσαράγκος, Γκίνι, Καλογήρου, Γεωργαμλής (90’ Παπαγεωργίου).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Κασελούρης, Μπρέγιαννης, Φράγκου, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Ιωαννίδης, Παρθένης, Γιαμάς (75’ Αντωνόπουλος), Τσιγάρας (63’ Λαγός), Νικολόπουλος (63’ Κτίστης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money