Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2–3



Εκπληκτική νίκη των Γλυκών Νερών, με ανατροπή μέσα στο γήπεδο της Αγίας Άννας! Επεβλήθησαν του πανίσχυρου γηπεδούχου Νικολακάκη με 3-2.
Το ματς ήταν εξαιρετικό από την αρχή, που οι γηπεδούχοι κέρδισαν δύο πέναλτυ, μέσα σε 6 λεπτά! Οι φιλοξενούμενοι παρ' ότι ξεκίνησαν με «ντεσαβαντάζ» τον αγώνα (από τα 2 πέναλτυ) και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, βρήκαν το σθένος και την ποιότητα να καταφέρουν την ολική ανατροπή και να νικήσουν! Μπράβο τους…
Ο Νικολακάκης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 3' κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Μπουγατσιά από τον Κοντζιά. Ο Μπουγατσιάς εκτέλεσε το πέναλτυ και σημείωσε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα (6’) ο βοηθός Σπυρόπουλος υπέδειξε χέρι του Κοντζιά εντός περιοχής (πέναλτυ), σε σέντρα-σουτ του Παπιδάκη, που ο διαιτητής δεν είχε δει. Ήταν ένα ακούσιο χέρι του αμυντικού, που άλλαξε ελαφρά την πορεία της μπάλλας, την οποία μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Γερογιάννης, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Πρόκειται για παράβαση που δίνεται και …δεν δίνεται! Εναπόκειται, δηλαδή στην κρίση του διαιτητή. Εν πάσει περιπτώσει, το πέναλτυ δόθηκε, το κτύπησε πάλι ο Μπουγατσιάς, αλλά αστόχησε (μόλις άουτ, δίπλα στο κάθετο δοκάρι).
Τα Γλυκά Νερά μετά το αρχικό μούδιασμα, βελτιώθηκαν και έδωσαν σκληρές μάχες στο κέντρο, με το δίδυμο Βάρδα-Νάνου να επικρατεί σε πολλές απ’ αυτές. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν τον Παπιδάκη πολύ νωρίς και σιγά-σιγά, με την δραστηριότητα των επιθετικών τους, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία του Κολιάκη, που έκανε σωτήρια απόκρουση στο 35’. Όμως, στο 44’ ο νεοεισελθών Ν. Παπαδόπουλος έκανε πέναλτυ στον Βάρδα (ανατροπή εντός περιοχής). Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτρομάνος και ισοφάρισε 1-1.
Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, ο Νικολακάκης στάθηκε τυχερός, όταν δυνατό σουτ από 20 μέτρα του Καλλέρη, απέκρουσε (φάνηκε προς στιγμήν σταθερά) ο Γερογιάννης, όμως η μπάλλα του γλίστρησε από τα χέρια και κύλησε μέσα από την γραμμή τέρματος για το 2-1!
Το β’ ημίχρονο ήταν λιγότερο ενδιαφέρον από πλευράς ποιότητας. Στο πρώτο 15λεπτο ο Νικολακάκης πίεσε τα Γλυκά Νερά, δημιούργησε ευκαιρίες, που πέρασαν χωρίς αποτέλεσμα.
Και στην συνέχεια οι πολύ σταθεροί στην απόδοσή τους φιλοξενούμενοι, ισορρόπησαν το παιχνίδι και την κατάλληλη στιγμή (74’), κατάφεραν να ισοφαρίσουν με σουτ του Λάβδα, ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια (2-2).
Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 83' ο έμπειρος Κουτρομάνος, ο οποίος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Κολιάκη κι έδωσε το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Πολυχρονιάδης, Σπυρόπουλος. Για τον τελευταίο, που υπέδειξε το χέρι-πέναλτυ, εξέφρασαν πολλά παράπονα οι παράγοντες των Γλυκών Νερών.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Μανδραφλής): Κολιάκης, Πανίδης, Νίκας (89' Σκούρας), Χιώτογλου, Δημάκης, Καλλέρης, Μουκάνης (55' Ελευθεριάδης), Παπιδάκης (23' Ν. Παπαδόπουλος), Μπουγατσιάς, Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Βασ. Καραούλης): Γερογιάννης, Λάδβας, Πάσχος, Γιαννούλης, Κοντζιάς, Γάσπαρης (75' Κολλάτος), Μανιός (46' Θεοφάνους), Βάρδας, Μουσαράι, Κουτρομάνος, Νάνος (87’ Συμβουλίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money