Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–0



Μπήκε στο παιχνίδι ο Χαρακτίδης και η Θύελλα κατάφερε να επιβληθεί γηπεδούχος του Πρωτέα 1-0. Σε αγώνα με πολλή δύναμη αλλά ισορροπημένο, παρά την διαφορά δυναμικότητας, η Θύελλα δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της και ο Πρωτέας έφυγε από την Ραφήνα με την στενοχώρια ότι εδικαιούτο κάτι περισσότερο απ’ αυτό το παιχνίδι και δεν το πήρε…
Οι φιλοξενούμενοι στο 22’ κέρδισαν πέναλτυ σε ανατροπή του Λιούμη. Το εκτέλεσε ο Μιχαήλ και απέκρουσε ο Πάντος. Αντί να απογοητευθούν, οι νεαροί παίκτες του Πρωτέα συνέχισαν να δημιουργούν προβλήματα στους γηπεδούχους και το ημίχρονο έληξε 0-0.
Στο β’ μέρος η Θύελλα χρειάσθηκε (περισσότερο για λόγους ψυχολογικούς αλλά και για την αγωνιστική της ανάταση) να ρίξει στον αγώνα τον Αλέξανδρο Χαρακτίδη, η παρουσία του οποίου έδωσε άλλη πνοή στις κινήσεις των συμπαικτών του. Ο αγώνας κρίθηκε στο 59' όταν ο Βαζέχα με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Στάφα, νίκησε τον Παπαβασιλείου για το 1-0. Στο 90’ ο Μιχαήλ είχε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το σουτ που έκανε, κόπηκε επί της γραμμής τέρματος από αμυντικούς της Θύελλας.
Οι παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι οι διαιτητές (Καρράς – Τσαλίκογλου, Μπαλλής), μετά το πέναλτυ υπέρ του Πρωτέα, «προσέφεραν» μεγάλο ποσοστό υπέρ της «έδρας», κι αδίκησαν πολλές φορές τον Πρωτέα…
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Πάντος, Αράπης, Στάφα, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας, Ξύδης (60' Ανδρεαδάκης), Μουτζακάς (74' Λευτ. Παπαδόπουλος), Βαζέχα, Κεμαβόρ (50' Χαρακτίδης).
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης): Παπαβασιλείου, Γιώργ. Δέδες, Λιούμης, Κατσούλας, Κούλιμπης, Ανδρεάδης, Μακρυπίδης, Διακορώνας (70' Παπαγεωργίου), Μιχαήλ, Παράσχος, Τσαλικίδης (60' Θάνος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money