Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΝΤΖΟΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ



Ο Πέτρος Μπόντζος είναι ο νέος προπονητής του Κεραυνού Κερατέας, μετά την διακοπή συνεργασίας -κοινή συναινέσει- του συλλόγου με τον Θανάση Πετούρη, για αδιευκρίνιστους λόγους. Η απόφαση για το «διαζύγιο» ελήφθη την Τρίτη 27/10 και οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά, σε πολύ ήρεμο κλίμα.
Ο Πέτρος Μπόντζος είναι έμπειρος επαγγελματίας κι έχει εργασθεί στο κοντινό παρελθόν στα Γλυκά Νερά και την Μαρκό. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν στον πάγκο της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων.
Από την πλευρά της διοίκησης του Κεραυνού, έγινε η ακόλουθη δήλωση: «Ο Θανάσης Πετούρης είναι παιδί του Κεραυνού και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον σύλλογο. Η πόρτα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία που είχαμε και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο».
Ο Θανάσης Πετούρης δημοσιοποίησε την ακόλουθη γραπτή δήλωση: «Ύστερα από 3,5 χρόνια παρουσίας μου στον πάγκο του Κεραυνού -με ένα μικρό διάλειμμα έξι μηνών στην Δόξα Κορωπίου- ήλθε η ώρα της αποχώρησης. Η θητεία μου ως προπονητή στην ομάδα, ολοκληρώθηκε με απόλυτα φιλικό τρόπο και θέλω να θυμάμαι τις καλές στιγμές, όπως την κατάκτηση του Κυπέλλου μ’ εμένα στον πάγκο. Επίσης η περυσινή χρονιά, έτσι όπως άρχισε, θεωρώ πως κρίνεται επιτυχημένη αφού επιτεύχθηκε άνετα η παραμονή στην κατηγορία, ενώ θέλω να σταθώ και στην ανάδειξη τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι με εμένα καθιερώθηκαν στην πρώτη ομάδα, κι αυτό με ευχαριστεί αφάνταστα.
Θεωρώ ότι ύστερα από δύο άσχημα αποτελέσματα που είχαμε με Μάχη και Α.Ο. Κορωπίου, ήταν σωστό να αναλάβω την ευθύνη ως προπονητής. Πάντα σε ήρεμο κλίμα συζητήσαμε τόσο με τον πρόεδρο όσο και με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου και καταλήξαμε πως το καλύτερο για την ομάδα ήταν να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Η πόρτα του Κεραυνού για εμένα είναι πάντα ανοικτή, μιας κι εδώ ανδρώθηκα τόσο ποδοσφαιρικά όσο και προπονητικά.
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπό μου, καθώς και τους ποδοσφαιριστές μου για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να ξεκινήσει έστω και αργά η προσπάθεια της ομάδας στο εφετινό πρωτάθλημα. Τέλος, να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον Κεραυνό για την συνέχεια και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, διότι η προσπάθεια της διοίκησης εφέτος είναι άξια συγχαρητηρίων».
* Ο Κεραυνός επανέκτησε τον μέσο Στέργιο Μπαξεβάνη, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε μεταγραφεί από την Κερατέα στον Ολυμπιακό Λαυρίου, χωρίς ουσιαστικά να αγωνισθεί στους «ερυθρόλευκους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money