Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Φάση από τον αγώνα Αρτέμιδος-Αμφιάραου Καλάμου 2-0
ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ 2–0
Καλύτερη σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Άρτεμις, επεβλήθη γηπεδούχος σχετικά δύσκολα του Αμφιάραου με 2-0.
Οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν 11άδα με αρκετούς παίκτες, που δεν είχαν πολλές συμμετοχές σε παιχνίδια. Επέβαλαν τον ρυθμό τους, αλλά το γκολ δεν ήλθε μέχρι το πρώτο λεπτό του β’ ημιχρόνου (46’) από σουτ του Χερμάρι (1-0). Λίγο αργότερα (67’) ο Αβδελάς με πλασέ πέτυχε το 2-0.
Ο Αμφιάραος έδειξε καλά στοιχεία, με πολλά νέα παιδιά.     
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Αλεξοπούλου, Τριγάζης.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μελισσόπουλος, Αβδελάς, Καζάλας, Βετουλαδίτης, Λάζαρης, Μπαταβάνης, Χερμάρι, Νικολέας, Μητσιώνης, Φυτιλής, Διαμάντης.
Αναπληρωματικοί: Τσουκαλάς, Γεωργίου, Στουραΐτης, Κοκίνι, Λάζος, Σκαρούλης, Σερμαγιάς.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ (Μ. Ράπτης): Βιταλιώτης, Μίχας, Ν. Αντωνίου, Μιχ. Τζαβέλλας, Μαγγίνας, Γιώργ. Ράπτης, Σπ. Κουρούπας, Ρόντος, Σταμέλος, Αντωνόπουλος, Μαργέτας.
Αναπληρωματικοί: Λουκέρης, Θεοδωρόπουλος, Γιώργ. Νικολάου, Ρουμελιώτης, Νικ. Ράτης, Μάκης Ράπτης.

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΑΙΟΛΟΣ ΒΑΡΗΣ 0–0
Δυνατό παιχνίδι χωρίς γκολ έγινε στην Δροσιά, σε ταλαιπωρημένο αγωνιστικό χώρο λόγω της 48ωρης βροχής που είχε προηγηθεί.
Το α’ ημίχρονο κύλησε με την Νίκη να υπερτερεί και να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες (δοκάρια στο 25’ με κεφαλιά και στο 34’ ο Καλαμάρας), ενώ ο Φοίβος διαμαρτυρήθηκε στο 24’ για πέναλτυ, σε (ακούσιο) χέρι εντός περιοχής. Οι γηπεδούχοι είχαν και χαμένο τετ-α-τετ στο 45' με τον Γούμενο.
Στο δεύτερο μέρος η Νίκη ήταν και πάλι καλύτερη, πίεσε για το γκολ, είχε άλλα δύο δοκάρια (με τον Ιωαννίδη στο 65’ και τον Μητρόπουλο στο 80’), αμυντικός του Φοίβου έσωσε πάνω στην γραμμή τέρματος πλασέ του Μιχαλάκη, ενώ ο Ιωαννίδης δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλλα στο κενό τέρμα! Η Νίκη είχε ακόμη 2-3 καλές ευκαιρίες, όλες όμως άουτ και χωρίς να χρειασθεί επέμβαση του Γαμπιεράκη…
Από την πλευρά του ο ΑΟΦΑ δεν απείλησε, με εξαίρεση μια φάση στο 68', όταν ο Όσια ξέφυγε μόνος του και τον ανέτρεψε ο τερματοφύλακας Γκιόκας, αλλά ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ.
Διαιτητές: Πανούτσος – Β. Τζαφόλιας, Δελατόλας.
ΝΙΚΗ (Ζορμπάς): Γκιόκας, Κούζας, Παναγιωτίδης, Ιωαννίδης, Μπέτσης, Χαμζάι, Καλαμάρας (75’ Μητρόπουλος), Μιχαλάκης, Λιβαθινός (85’ Γιαβρής), Μηλιώτης, Γούμενος (86’ Ι. Θεοχάρης).
ΦΟΙΒΟΣ (Τζίμας): Γαμπιεράκης, Χάστας (85’ Τουρπέτας), Κολλάρος, Παρόλας, Μηλιαράκης, Σώκος, Όσια, Μπεκιάρης (67’ Σαραντόπουλος), Τσαξιρλής, Μαντάς, Μπερδούσης (67’ Σιμόνι).

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ 3–0
Την τρίτη του νίκη σημείωσε ο γηπεδούχος Παλλαυρεωτικός με 3-0 επί του Πανσταυραϊκού, που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε δοκάρι στα πρώτα λεπτά. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλοί. Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια πήραν πρωτοβουλίες και κατάφεραν να πετύχουν γκολ στο 50’ με ωραίο σουτ του Καυκιά, που μπήκε ως αλλαγή (1-0).
Απ’ εκεί και πέρα ο Πανσταυραϊκός ανοίχθηκε και ο Παλλαυρεωτικός βρήκε περισσότερο χώρο, με αποτέλεσμα να «καθαρίσει» το ματς με δύο ακόμη τέρματα.
Το 2-0 πέτυχε στο 65' ο Χρήστου με σουτ, μετά από παράλληλη σέντρα του Θεοφανίδη, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Καμπέρης στο 80', με ατομική ενέργεια.
Διαιτητές: Παπάζογλου – Ν. Κορωνιάς, Νίκας.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Δρογώσης): Σκούρτης, Παπαδόπουλος (46' Καυκιάς), Νικολαΐδης, Κωνσταντινίδης, Σουλιώτης, Παγκοζίδης, Χρήστου, Καμπέρης, Βλαντής (70' Μπαγιάστας), Δρούγκας, Θεοφανίδης (85' Σαμπατάκης).
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ (Οικονομίδης): Κοτόβσκι, Κοντζίνος, Μήτρου, Λατσούνας, Αραμπατζής, Γεωργακόπουλος, Μπεκούρι, Ράδος, Σάκκας, Γκιόνι, Καραμανίδης.

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–4
Σημαντική εκτός έδρας νίκη του Θησέα, επί της Δόξας Αγ. Άννας που προηγήθηκε 1-0 στο 25’ με γκολ του Βλάμη και κράτησε το σκορ αυτό μέχρι το 60’. Τότε η Δόξα ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή του Νταλάνι από τον τερματοφύλακα αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. Στην αντεπίθεση του Θησέα (60’), ο Ζιάγκος ισοφάρισε 1-1!
Στο 68’ ο Ταμιχτσής πέτυχε το 1-2 και στο 75’ ο Μαγγίνας με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ σημείωσε το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Ζούρος στο 80’, καθώς ο Θησέας είχε επιβάλλει τον ρυθμό του και η Δόξα Αγ. Άννας είχε «παραδώσει τα όπλα»… Διαιτητές: Περδίκης – Μπουτζουβής, Μπέκας.

* Νίκη ψυχολογίας για το Καπανδρίτι, εκτός έδρας απέναντι στον αδύναμο Αστέρα Γλυκών Νερών με 5-0 (ημ. 3-0). Τρία τέρματα σημείωσε ο Στέφανος Σδράλιας, ένα ο Φίλιππος Σδράλιας, κι ένα ο Κων. Κόλλιας. Στο 75’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σελίστα. Τώρα το Καπανδρίτι έχει την δυνατότητα να βρει καλύτερο ρυθμό, για καλύτερα αποτελέσματα. Διαιτητές: Δατσέρης – Ντόστης, Δελατόλας.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (Μέξης): Σκούρας, Βλάχος, Κλάψης (46’ Λίκο), Βελτανιώτης, Κουτρώνας, Σελίστα, Ζέπε (46’ Νέλι), Φίλ. Σδράλιας, Στέφ. Σδράλιας, Κων. Κόλλιας (75’ Λουιζινίδης), Παπαγεωργίου.

* Ο Αετός Πικερμίου πέρασε σαν σίφουνας από το Συκάμινο (με νίκη 5-0). Στο α’ ημίχρονο ο Αετός προηγήθηκε 2-0 με τέρματα του Ιωάννου (πέναλτυ 0-1), κι ένα αυτογκόλ (0-2).
Στο β’ ημίχρονο ο Ιωάννου με νέο κτύπημα πέναλτυ στο 70’ σημείωσε το 0-3, ο Ιωάννου -και πάλι- με κεφαλιά έκανε το 0-4 στο 76’ ενώ ο Φρίγγης με καταπληκτικό γκολ στο 80’ δημιούργησε το τελικό 0-5. Στο δεύτερο πέναλτυ (70’) απεβλήθη ο Χαλκιαδάκης των γηπεδούχων, επειδή η συμπεριφορά του ήταν αντισυμβατική. Διαιτητές: Παπαδιώτης – Οικονόμου, Τυρολόγος.

* Ξέσπασε στον Μαύρο Αετό Πολυδενδρίου η Δόξα Ποντίων! Προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και τελικά επικράτησε με 4-2. Ήταν η πρώτη νίκη της Δόξας Π. και η πρώτη ήττα του Μ. Αετού, που δεν είχε δεχθεί γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια! Διαιτητές: Καρράς – Πειρασμάκης, Περδίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money