Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–0



Χωρίς τέρματα (0-0) ήταν η αναμέτρηση στο γήπεδο Καλυβίων, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Διονύσου.
Οι αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο, καθώς στο μεν πρώτο τα Καλύβια είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλλας, κι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες ν’ ανοίξουν το σκορ, με καλύτερη αυτή του 25’ που ο Χριστόπουλος προ κενής εστίας πλάσαρε άουτ! Επίσης, στο 30' ο Τίμος Τσομπανάκης σέντραρε στην περιοχή αλλά δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του να σπρώξει την μπάλλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, καθώς ο Διόνυσος βγήκε από την άμυνά του, ανέβασε τις γραμμές του, κι έφεραν σε ισορροπία το ματς, χάνοντας 2-3 εξίσου σημαντικές ευκαιρίες για ν’ αποδράσει με την νίκη. Κυριότερες, αυτές του Δρόσου στο 80’ και του Χρυσανθόπουλου στο 85’.
Πάντως, και τα Καλύβια στο 65' παραλίγο να πετύχαιναν γκολ, όταν ο Μάτι έκανε ωραία κίνηση από πλάγια, και σε πλεονεκτική θέση, πλάσαρε άουτ…
Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, δεδομένων των ευκαιριών που είχαν οι δύο ομάδες. Οι προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετά νεαρά παιδιά.
Διαιτητές: Λάμπρος – Γκόντα, Πειρασμάκης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Τσομπανάκης): Χατζημερκούρης, Καραγιάννης, Μίκο, Ευθ. Τσομπανάκης, Μασουράκης, Αλεξίου, Καρελιώτης, Λάγιος (70' Πάτσης), Μάτι, Γκίνης, Χριστόπουλος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Ζαχαρόπουλος, Μίσιος, Χρ. Γκέσουρας, Χαρμπίλας, Ράλλης, Καρατσίκος, Δρόσος, Μαρώλιας (65' Χρυσανθόπουλος), Δ. Ραυτακόπουλος (75' Κωστούλας), Αγγελόπουλος (80' Απ. Γκέσουρας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money