Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Στιγμιότυπο από τα επεισόδια

Ο αντιπρόεδρος της Σταμάτας Χρήστος Πέππας, παρευρέθη στην Πειθαρχική Επιτροπή κατά την διαδικασία της συζήτησης των επεισοδίων, στον εκτός έδρας αγώνα με τα Καλύβια, κι εξέφρασε απορία αλλά και την έλλειψη εμπιστοσύνης του προς τα μέλη της Επιτροπής. Αιτία αποτέλεσε ότι ο τραυματισμός στο κεφάλι του προπονητή της Σταμάτας Παναγιώτη Φύκια από οπαδούς των Καλυβίων, που ήταν το βασικό γεγονός των διαδραματισθέντων, δεν ελήφθη σοβαρά υπόψιν από την Επιτροπή.
Η Πειθαρχική Επιτροπή αν ασχολείτο σοβαρά με τον επικίνδυνο τραυματισμό στο κεφάλι ενός παράγοντα του αγώνα, έπρεπε να εφαρμόσει τον κανονισμό που αναφέρεται στον Πειθαρχικό Κώδικα (όταν έχουμε τραυματισμό αξιωματούχου του αγώνα, που βεβαιώνεται από ιατρικές γνωματεύσεις). Τότε η τιμωρία θα ήταν πολύ βαρύτερη (μπορεί μηδενισμός και -3 βαθμοί).
Η Σταμάτα έκανε γνωστό στην Επιτροπή ότι εκτός από ιατρική γνωμάτευση της ιατρού του αγώνα, επρόκειτο να προσκομίσει αύριο Τετάρτη, κι άλλες εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο.
Όμως, η Π.Ε. ήθελε να κλείσει την υπόθεση στα γρήγορα. Το ενοχλητικό για τους ανθρώπους της Σταμάτας ήταν ότι δεν ελήφθη υπ’ όψιν ο τραυματισμός στο κεφάλι, ούτε εκλήθη ο προπονητής που κτυπήθηκε, ώστε να λάβουν καλύτερη γνώση του γεγονότος τα μέλη της Επιτροπής.
Φυσικά, η πλευρά των Καλυβίων προσπάθησε να υποβαθμίσει τα επεισόδια, αλλά όπως επισήμανε ο εκπρόσωπος της Σταμάτας, «μέχρι σήμερα δεν υπήρξε η παραμικρή ανακοίνωση του συλλόγου των Καλυβίων, που να καταδικάζει τα επεισόδια»!
Ο ίδιος επίσης σχολίαζε ότι αν ο αποκλεισμός με τρεις αγωνιστικές πρόκειται να εκτιθεί στο γειτονικό γήπεδο του Κουβαρά, τότε δεν αξίζει κανείς να ασχολείται περισσότερο…
Κι εμείς, αμέσως θυμηθήκαμε την πρόσφατη τιμωρία του Κρυονερίου, που ορίσθηκε και αγωνίσθηκε ο αγώνας του με τα Καλύβια, στο γειτονικό γήπεδο της Δροσιάς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money