Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1–2


Το 1-2 με κτύπημα πέναλτυ του Κώστα Φιλλή (ν.9 αριστερά)

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Ωρωπός στην Παιανία επί του Παμπαιανικού με 2-1. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και είχε αρκετούς τραυματισμούς.
Το 0-1 ήταν αυτογκόλ του Κασελούρη στο 15’, ενώ στο 25’ ο Τσιγάρας ισοφάρισε 1-1 με εξαιρετικό σουτ.
Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες (η μπάλλα πέρασε δίπλα στα δοκάρια), σε κεφαλιά του Μήτρου στο 30’ και σουτ-λόμπα του Μάκη Φιλλή στο 34’, ενώ στο 38’ τετ-α-τετ του Αμπάζι απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Κασελούρης.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς εξελίχθηκε αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους πιο απειλητικούς αλλά χωρίς σημαντικές ευκαιρίες. Αντίθετα, ο Ωρωπός πέτυχε στο 75’ το γκολ της νίκης, με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ που εκτέλεσε ο Κώστας Φιλλής. Το πέναλτυ κέρδισε ο Λάπας, ο οποίος ανετράπη εντός περιοχής από τον Κασελούρη.
Στο τέλος ο Παμπαιανικός πίεσε για την ισοφάριση αλλά οι έμπειροι Κατερίνης, Βολιώτης και η σταθερότητα του τερματοφύλακα Ντέρκα, κράτησαν το πολύτιμο τρίποντο.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μήταρης, Δατσέρης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Κασελούρης, Μπρέγιαννης, Φράγκου (75’ Αντωνόπουλος), Κοτροζίνης (70’ Χατζής), Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Νικολόπουλος (35’ λ.τρ. Σέλβια), Παρθένης, Λόκου, Τσιγάρας, Ιωαννίδης.
ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Μήτρου, Αμπάζι, Κατερίνης, Βολιώτης, Μπραχιμάι, Λάπα, Ευφραιμίδης, Κ. Φιλλής, Κανάρης (46’ λ.τρ. Κατσίκας, 77’ Μακρής), Μ. Φιλλής (35’ Π. Γιουνάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money