Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 4–2



Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου υποχρέωσε στην πρώτη ήττα του (με 4-2) τον Παλληνιακό, στο ντέρμπυ κορυφής, και πέρασε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά (και εν πολλοίς δίκαια) παράπονα από την διαιτησία…
Το παιχνίδι στο γήπεδο Αγ. Στεφάνου ήταν πολύ καλό, με φάσεις, γκολ και νεύρο! Στο πρώτο ημίχρονο ο Παλληνιακός ήταν σαφώς καλύτερος και προηγήθηκε στο σκορ δύο φορές.
Στο 15' με διαγώνιο σουτ του Μουστόγιαννη έγινε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 35' με πλασέ του Χρήστου Τσεβά (1-1).
Όμως, στο 40' ο Μουστόγιαννης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ στην κίνηση, πέτυχε το 1-2.
Στο β’ μέρος και μέσα σε λίγα λεπτά (50’ και 52’), ο Ελ Γκαμάλ είδε δύο κίτρινες κάρτες και απεβλήθη. Ο Παλληνιακός οπισθοχώρησε και ο Ολυμπιακός πήρε πρωτοβουλίες, που είχαν αποτέλεσμα στο 70’, όταν ο Κατσούγκρης έδωσε στον Τσέλια, κι εκείνος με δύσκολο τελείωμα ισοφάρισε (2-2). Είχε όμως προηγηθεί εμφανές οφ-σάιντ (μάλλον του Ντεντόπουλου), που δεν δικαιολογείται ο βοηθός να μην έχει υποδείξει!
Το 3-2 σημείωσε αμέσως μετά (75’) ο Μπαλωμένος με κοντινό πλασέ ύστερα από ασθενή απόκρουση του Τσούκα. Και στην περίπτωση αυτή προηγήθηκε οφ-σάιντ (ήταν ακάλυπτος ελάχιστα παίκτης των γηπεδούχων) αλλά και πάλι ο βοηθός …δεν είδε!
Στην αναμπουμπούλα των διαμαρτυριών και του εκνευρισμού των παικτών του Παλληνιακού (78’), το σκορ πήρε διαστάσεις με τέρμα του Σουσούνη (σουτ στην κίνηση), ύστερα από σέντρα του Τσέλια (4-2).
Είναι γεγονός ότι ο Παλληνιακός ήταν πιο ομάδα από τον Ολυμπιακό, «έχτισε» το παιχνίδι σε συγκεκριμένο πλάνο και αν έμενε με 11, μάλλον δεν θα είχε πρόβλημα να κρατήσει το σκορ του ημιχρόνου.
Ο Ολυμπιακός διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες αλλά υστερεί σε ομαδικότητα και αλληλοκάλυψη… Η είσοδος στο ματς του Τσέλια, έδωσε πνοή στην ομάδα του και άλλαξε τα δεδομένα.
Απέτυχαν ο διαιτητής Γαλάνης και ο βοηθός Δουλγεράκης. Χωρίς λάθη ο βοηθός Δ. Τζαφόλιας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Μαγγίνας): Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σεβδαλής (46' Τσιούμας), Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Ρόμπολας, Σουσούνης, Κατσούγκρης, Π. Ντεντόπουλος (85' Γιουβανέλλης), Χ. Τσεβάς (68' Τσέλια), Κ. Τσεβάς.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Τσούκας, Χρόνης, Νάκου, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας (85' Κάππος), Δαραμούσκας, Μουστόγιαννης, Μυρτάι (58' Κυριακόπουλος), Βλάχος, Κοβάνης.
* Απάντηση στις καταγγελίες του προέδρου του Παλληνιακού Βαγγέλη Αλμπάνη, έδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου Κοσμάς Λεπατατζής, ο οποίος δήλωσε: «Δεν υπήρξε κανένας προπηλακισμός του κ. Αλμπάνη, ο οποίος προκάλεσε με την υβριστική παρότρυνση προς τους παίκτες του, μετά το πρώτο γκολ της ομάδας του, ενώ βρισκόταν ανάμεσα σε φιλάθλους μας. Εκείνη την στιγμή υπήρξε ένταση, ωστόσο με την παρέμβασή μου το θέμα σταμάτησε εκεί. Σχετικά με όσα ειπώθηκαν για την ΕΠΣΑΝΑ, εγώ θα πω το εξής: Είμαι μέλος της Ένωσης και στηρίζω την Ένωση. Ο κ. Αλμπάνης, ας μάθει την διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο. Επίσης, καλό είναι να ρωτήσει και τον πρώην πρόεδρο της ομάδας του, τον κ. Αναστασίου. Θα του εξηγήσει... Τέλος, θέλω να πω πως η διαιτησία ήταν άριστη. Εγώ έχασα στην Φώκαια, ισοφαρίστηκα στο τέλος από τον Κεραυνό, όμως δεν διαμαρτυρήθηκα. Πρέπει να ξέρεις και να χάνεις. Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια σε όλους, ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, με θέαμα και είδαμε ένα πραγματικό ντέρμπυ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money