Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ



Τα Καλύβια ανακοίνωσαν την απόκτηση 3 έμπειρων ποδοσφαιριστών.
Πρόκειται για τον 24χρονο Θανάση Δημητρακόπουλου και τον 27χρονο Χρήστο Δημητρακόπουλο, οι οποίοι αγωνίζονται κυρίως στο χώρο του κέντρου, κι αποκτήθηκαν από την Μαρκό μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.
Επίσης, τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό Ανδρέα Παπανίκου, που αγωνιζόταν πέρυσι στον Παμπαιανικό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ
«Το Δ.Σ. του ΠΑΟ Καλυβίων οφείλει να ενημερώσει τα μέλη του σωματείου (που τον περασμένο Ιούνιο συμμετείχαν μαζικά στις αρχαιρεσίες), τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειες των παιδιών που προπονούνται στις ακαδημίες της ομάδας και αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ, για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τη χρήση του γηπέδου των Καλυβίων.
Η αιφνιδιαστική απόφαση του αντιδημάρχου Σπύρου Δημητρίου, να επιτρέψει τη χρήση του γηπέδου σε αθλητικό όμιλο που συμμετέχει σε τουρνουά ποδοσφαίρου, ενδέχεται να προκαλέσει μεταβολές στο πρόγραμμά μας, ενώ -όπως οφείλαμε- ενημερώσαμε και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής.
Διαβεβαιώνουμε ότι θα προχωρήσουμε σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται, προκειμένου να μην διαταραχθεί το προπονητικό και αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής, της ανδρικής ομάδας και των παλαιμάχων του ΠΑΟ Καλυβίων, προασπίζοντας τα συμφέροντα του σωματείου.
Η χρήση θα είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ, όπως ο ίδιος ο αντιδήμαρχος διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του ΠΑΟ Καλυβίων Νίκο Πουλόπουλο, κατά τη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Η οικογένεια του ΠΑΟ Καλυβίων τηρεί στάση αναμονής για το εύλογο χρονικό διάστημα που ζήτησε ο κ. Σπύρος Δημητρίου»…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money