Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η ΕΠΣΑΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΑ!




Η Ένωση «διαλύεται» και αυτοί περί άλλων τυρβάζουν…

Με χίλια μύρια βάσανα πραγματοποιήθηκε η εμβόλιμη 4η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας! Τα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι υπήρξε τεράστια δυσκολία στην συμπλήρωση του «πλάνου» των διαιτητών για τα συγκεκριμένα 9 παιχνίδια…
Για μόλις 9 ματς που ήθελαν οι διοικούντες να διεξαχθούν την Τετάρτη 14/10, χρειάσθηκε να κινητοποιηθούν όλοι οι γνωστοί και φίλοι της «παρέας των 4» που εξασκούν διοίκηση στην Ένωση, ώστε να βρεθούν οι διαιτητές που θα διαιτήτευαν τις 9 συναντήσεις. Όλοι είχαν κώλυμα! Κάτι η εργάσιμη ημέρα, κάτι οι οικογενειακές και άλλες υποχρεώσεις της Τετάρτης (που δεν μπορούσαν να αναβληθούν ή ματαιωθούν, όπως οι μεταφορές των παιδιών για ιδιαίτερα και φροντιστηριακά μαθήματα), ανάγκασαν τους περισσότερους διαιτητές να μην έχουν την δυνατότητα να «σφυρίξουν» μεσοβδόμαδα.

Το θέμα, όμως, δεν είναι η αδυναμία των διαιτητών αλλά η αδυναμία των διοικούντων να αντεπεξέλθουν (με δυναμικό 100 και πλέον διαιτητών) στην ομαλή διεξαγωγή μιας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, με συνέπεια να γίνουν αμέτρητες αλλαγές στους διαιτητές της αγωνιστικής, μέχρι να «τσεκαριστούν» οι τελικές τριάδες (που φυσικά είχαν και περίεργη σύνθεση)… Ευτυχώς που πέρασε από τα γραφεία της Ένωσης και το παραιτηθέν μέλος της προηγούμενης Επιτροπής Διαιτησίας Σταύρος Σούλος, για να εξυπηρετήσει την γνωστή φίλη του, οπότε με την ευκαιρία έδωσε κι αυτός μικρή βοήθεια στην λύση του τεράστιου προβλήματος!

Πάντως, πληροφορηθήκαμε ότι ο εκτελών χρέη προέδρου του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ Γρηγόρης Αποστολίδης, έκανε προσπάθεια μέσω του «φίλου του» Παναγιώτη Δημητρίου, να «δανειστεί» διαιτητές από την ΕΠΣΑ αλλά ο πρόεδρος της Ένωσης Αθηνών, μαζί με τον αρχιδιαιτητή του Παν. Βαρούχα, αρνήθηκαν κατηγορηματικά τέτοια συνεργασία. Η αμηχανία και η έλλειψη αποφασιστικής αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων, έχει αγχώσει και κουράσει -ήδη- τα 4 μέλη της διοίκησης Αποστολίδη, καθώς μάλιστα δεν έχουν παρά ελάχιστη υποστήριξη από τα υπόλοιπα μέλη.

Όταν, λοιπόν, η Επιτροπή Διαιτησίας δεν μπορεί να λειτουργήσει, η Πειθαρχική Επιτροπή δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη με τις αποφάσεις της και το διοικητικό συμβούλιο δεν λειτουργεί αλλά οι αποφάσεις του λαμβάνονται δια περιφοράς από την λεγόμενη Εκτελεστική Επιτροπή, τότε δεν έχουμε διοικητική συνοχή αλλά ανοχή των σωματείων σε αμαθείς και υπερφίαλους διοικητικούς παράγοντες.
Δεν θα εμπλακούμε στην αναζήτηση της αλήθειας για την οργάνωση και λειτουργία των Μικτών ομάδων, αλλά θα ψάξουμε να βρούμε πόσα πλήρωσε η Ένωση στο κατά τα άλλα δωρεάν παραχωρηθέν «Γι’ Αλλού Club», όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των κληρώσεων των πρωταθλημάτων υποδομών και του Κυπέλλου. Εκτός αν τελικά πείσθηκαν τα μέλη των αντίστοιχων Επιτροπών (Υποδομών και Κυπέλλου), να πληρώσουν από την τσέπη τους το ποσό που τους πρότεινε ο γενικός γραμματέας κ. Φλαμπούρης!
Περιμένουμε να δούμε αν και πώς θα προχωρήσει αυτό το «4μελές» διοικητικό σχήμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Φλαμπούρης τηλεφωνεί καθημερινά κι επανειλημμένως σε προέδρους και παράγοντες ομάδων της Ένωσης και τους «ζαλίζει» με την επιμονή του, να βοηθήσουν τα σωματεία-μέλη αυτή την συγκυριακή διοίκηση. Σχεδόν κανείς δεν θέλει να τον ακούει πλέον!

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπαμακάριος θα επιδιώξει την σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με θέμα την διενέργεια εκλογών. Πολλά σωματεία στηρίζουν την άποψή του, ώστε να απαλλαγούν από την συγκυριακά διοικούσα παρέα την Ένωση.
Στην ακραία κατάσταση που βρίσκεται η ΕΠΣΑΝΑ, δείχνει να είναι μονόδρομος μια Γενική Συνέλευση, στην οποία θα εκφρασθούν τα σωματεία-μέλη και θα ληφθεί η καταλυτική απόφαση της προσφυγής σε αρχαιρεσίες, για ανάδειξη νέας σύνθεσης Δ.Σ. μέχρι το τέλος του προσεχούς Ιουνίου.
Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί επίσημα η κίνηση Παπαμακάριου, ο οποίος δηλώνει: «Τα σωματεία και οι παράγοντες γνωρίζουν ποιοί έχουν προσφέρει σ’ αυτή την διοίκηση. Λάθη πάντοτε θα γίνονται. Τελικός σκοπός, όμως, είναι η πρόοδος του ποδοσφαίρου και των εμπλεκομένων με την ΕΠΣΑΝΑ. Κι εμείς, αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money