Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΝΕΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ…



Αφού πέρασαν 40 ημέρες από τις μαζικές αλλαγές στις Επιτροπές της ΕΠΣΑΝΑ (και χωρίς να γνωρίζουμε τι θα επακολουθήσει την έκτακτη Γ.Σ.), θυμήθηκαν οι ιθύνοντες ότι πρέπει να δώσουν εξετάσεις οι διαιτητές που δεν έχουν επάρκεια για τα τοπικά πρωταθλήματα! Διότι όσοι δεν έχουν περάσει από εξετάσεις, δεν μπορεί να ορίζονται ούτε ως διαιτητές, ούτε ως βοηθοί διαιτητές, ούτε ως παρατηρητές διαιτησίας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ. Οι προσεκτικοί παράγοντες ομάδων των τοπικών πρωταθλημάτων θα μπορούσαν να κάνουν ένσταση σε πολλές περιπτώσεις για κακό ορισμό διαιτητή!
Έτσι, η Επιτροπή Διαιτησίας απεφάσισε να πραγματοποιήσει γραπτές εξετάσεις. Φυσικά, η ΚΕΔ/ΕΠΟ πρέπει να ορίσει σχετικό εκπαιδευτή (μπορεί να εκτελέσει χρέη εκπαιδευτή και κάποιος από τους αξιολογημένους της Ένωσης), γι’ αυτό η ανακοίνωση αναφέρει ότι πιθανόν οι εξετάσεις να γίνουν στις 3 Νοεμβρίου.
Η ανακοίνωση της Ένωσης: «Καλούνται οι μη εν ενεργεία διαιτητές, οι μη αξιολογημένοι διαιτητές και οι βοηθοί των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ, για την διεξαγωγή γραπτών εξετάσεων που θα πραγματοποιηθούν πιθανόν την Τρίτη 3/11/2015 και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ένωσης. Οι παρατηρητές διαιτησίας πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν αντίγραφο ποινικού μητρώου και εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό οφθαλμίατρο και οι μη αξιολογημένοι διαιτητές που δεν έχουν ήδη προσκομίσει τις εξετάσεις τους, από παθολόγο, καρδιολόγο, οφθαλμίατρο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money