Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 0–2



Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Αφιδναϊκός με τον νεοαποκτηθέντα Τριαντάφυλλο Δημητριάδη να σημειώνει δύο γκολ στο β’ ημίχρονο! Ξεχωριστή μνεία αξίζει για το δεύτερο τέρμα, που επιτεύχθηκε με πλασέ-λόμπα πάνω από τον τερματοφύλακα, ένα γκολ σπάνιας εκτέλεσης και ομορφιάς.
Επίσης, ο τερματοφύλακας Μορφονιός ήταν από τους ιδιαίτερα διακριθέντες του αγώνα, αφού με καίριες επεμβάσεις κράτησε το πολύτιμο μηδέν στην εστία του.
Ένα μεγάλο «διπλό» για την ομάδα των Αφιδνών απέναντι στον φλύαρο γηπεδούχο Αχιλλέα…
Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά χωρίς σημαντικές ευκαιρίες (κυρίως με σουτ εκτός περιοχής). Οι γηπεδούχοι φάνηκαν σε δύο μόνο καλές φάσεις, που χρειάσθηκε η επέμβαση του Μορφονιού, σε κόρνερ.
Στο β’ μέρος οι ομάδες μπήκαν πιο δυνατά. Ο Αχιλλέας είχε κεφαλιά εξ επαφής του Καραπαναγιώτη που απέκρουσε ο Μορφονιός και στην αντεπίθεση (στο 75’) ο Δημητριάδης με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 0-1. Αξιοποίησε εξαιρετική κάθετη πάσα του Τσαβδαρίδη, ο οποίος είχε …κέφια!
Η φάση του αγώνα, που έκρινε το αποτέλεσμα, συνέβη στο 81’ όταν μετά από κτύπημα φάουλ, βρέθηκε μόνος του ο Τσάκαλος μπροστά στον Μορφονιό, κι από το ύψος του πέναλτυ (σε πλάγια θέση), σούταρε αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ! Μια πολύ δύσκολη στιγμή, που πέρασε ανώδυνα η άμυνα του Αφιδναϊκού…
Στην αντεπίθεση (82’) από μακρινή μπαλιά του Δήμα, ο Δημητριάδης με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα Τόλια, «κλείδωσε» την νίκη για τους φιλοξενούμενους (0-2).
Διαιτητές: Μανιώτης – Βιτσεντζάτος, Νίκας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Τόλιας, Αγγελόπουλος, Λάσκαρης (49’ Αναπλιώτης), Καραπαναγιώτης, Μαραντίδης, Τσαναχτσίδης, Καρβούνης (72’ Μιχαλόπουλος), Χαλιβελάκης, Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Σάλαρι (56’ Λυμπερόπουλος).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Δήμας (86’ Σταματέλος), Άλι, Νυχάς, Π. Νικολάου, Ζουβερέλλης, Κλίσι (71’ Γάγγας), Τσαβδαρίδης, Καμηλάκης (80’ Κουτσούκος), Μίχας, Δημητριάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money