Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΕΞΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ



Ο Παλληνιακός διαμαρτύρεται έντονα για την σημερινή διαιτησία των κ.κ. Γαλάνη και Δουλγεράκη, στο ντέρμπυ πρωτοπόρων με τον Ολυμπιακό, στον Άγιο Στέφανο.
Σε σχόλια παραγόντων της ομάδας της Παλλήνης, η επικρατούσα άποψη ήταν η ακόλουθη: «Η διαιτησία των δύο κυρίων ουσιαστικά μας «οδήγησε» στην ήττα. Ο διαιτητής έδειξε δύο «υπερβολικά τραβηγμένες» κίτρινες κάρτες στον παίκτη μας Ελ Γκαμάλ, που απεβλήθη νωρίς στο β’ ημίχρονο και αποσυντόνισε το παιχνίδι της ομάδας μας (ενώ προηγείτο στο σκορ με 2-1). Και ο βοηθός «ΔΕΝ ΕΙΔΕ» τα οφ-σάιντ που προηγήθηκαν δύο κρίσιμων τερμάτων του Ολυμπιακού. Πριν την ισοφάριση 2-2 αλλά και πριν το 3-2!
Όπως μας είπαν οι παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας, «αν μπορούσατε να μας στήσετε, θα το είχατε κάνει»! Εμείς δεν πιστεύουμε σε τέτοιες συμπεριφορές και μας μένει η απορία γιατί οι δύο διαιτητές δεν είχαν την δύναμη να σφυρίξουν αυτά που έβλεπαν να συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο (δηλαδή το φάουλ που προηγήθηκε της δεύτερης κάρτας που είδε ο Ελ Γκαμάλ, όπως και τα οφ-σάιντ). Η συμπεριφορά τους μας «οδήγησε» στην ήττα και ζητούμε -αν είναι δυνατόν- την εξαίρεσή τους από τους επόμενους αγώνες του Παλληνιακού».

Ο Β. ΑΛΜΠΑΝΗΣ
Επίσης, ο πρόεδρος του Παλληνιακού Βαγγέλης Αλμπάνης, κατήγγειλε προπηλακισμούς και ότι δέχθηκε επίθεση ενώ μίλησε και για διαιτητικά όργια.
Δήλωσε σχετικά: «Σήμερα έγιναν όργια στον Άγιο Στέφανο και είναι ντροπή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω... Από τους προπηλακισμούς και τις επιθέσεις που δέχθηκα εγώ προσωπικά από οπαδούς του Αγίου Στεφάνου; Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου, που με έσωσαν από τα χειρότερα! Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Έγιναν διαιτητικά όργια: Ο διαιτητής Γαλάνης απέβαλε με δύο κίτρινες μέσα σε δύο λεπτά, χωρίς λόγο, τον ποδοσφαιριστή μας, ενώ τα δύο γκολ που πετυχαίνει ο αντίπαλος είναι οφ-σάιντ. Απίστευτα πράγματα!
Επίσης, καταγγέλλω τα λεγόμενα του προέδρου του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου κ. Λεπατατζή, ο οποίος μας φώναξε: «Αν μπορούσατε, να τα κάνατε κι εσείς», αναφερόμενος στα όργια του διαιτητή που του χάρισαν τέτοια νίκη.
Προφανώς είμαστε στη μαύρη λίστα αυτής της προσωρινής διοίκησης Αποστολίδη, αφού στηρίζουμε ξεκάθαρα τον Παπαμακάριο, ζητώντας κι εμείς Γ.Σ. για να έχουμε εκλογές στην Ένωση. Μας έφαγε η στήριξη στον Παπαμακάριο. Είναι ντροπή τα όσα έγιναν, το ξαναλέω»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money