Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0–1



Σημαντική βαθμολογικά νίκη σημείωσε εκτός έδρας επί του Νικηφόρου, ο Άρης Βούλας, που βρίσκεται -έστω προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και παρά τις απουσίες που είχαν στην σύνθεσή τους, διατήρησαν την ομαδικότητά τους κι επικράτησαν, εκμεταλλευθέντες την μετριότητα του Νικηφόρου.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, επιτεύχθηκε στο 53', όταν σε εκτέλεση φάουλ του Παπαδημητρόπουλου, ο Σιδερόπουλος με προβολή (στο δεύτερο δοκάρι) έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του μέτριου Φελέσκουρα (0-1).
Ο Νικηφόρος προσπάθησε να ανασυγκροτηθεί και να πιέσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μόλις στο 78’ απείλησε σοβαρά την εστία του Ούσιου, αλλά η κεφαλιά-ψαράκι του Αποστολόπουλου (σε σέντρα του Σουσαμίδη) ανησύχησε τον έμπειρο τερματοφύλακα, που έκανε ηρωική απόκρουση, κι έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση.
Στο 45’ ο διαιτητής ακύρωσε ωραιότατο γκολ του Πλίτση ως επιθετικό φάουλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ στο 35’ (σε κράτημα του Κριλή).
Μέτρια η διαιτησία: Αντιπαριώτης – Μήταρης, Δουλγεράκης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης): Φελέσκουρας, Ρίζος, Κανελλόπουλος (46' λ.τρ. Παυλίδης), Καγιώργης, Αλβανός, Καμάρας, Χασιώτης (67' Σουσαμίδης), Ζάχος (72' Ταχτσίδης), Αποστολόπουλος, Δούβος, Νεοφύτου.
ΑΡΗΣ Β. (Αντ. Καραούλης): Ούσιος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Πλίτσης, Μπολοβίνος, Τσιάτσιος, Ρίζος (61' Λάππας), Τσιαγκάνης, Κριλής (87' Μπουλλάρι), Παπαδημητρόπουλος, Λαδένογλου (79' Κουμπέγια).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money