Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ



Φάση από τον αγώνα Νίκης Δροσιάς - Αετού Πικερμίου 0-1

Στους αγώνες Γ’ κατηγορίας του Σαββάτου, είχαμε δύο ισοπαλίες Άρτεμις–Θησέας Ν. Μάκρης 0-0, Δόξα Ποντίων–Αμφιάραος Καλάμου 3-3 και νίκη του Αετού Πικερμίου (1-0 την Νίκη Δροσιάς εκτός έδρας), που έκανε το 3 στα 3 και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας!
Ακολουθούν πληροφορίες από τα ματς αυτά:
* Αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στα Σπάτα, όπου η γηπεδούχος Άρτεμις παραχώρησε τελικά ισοπαλία 0-0 στον ισοδύναμό της Θησέα. Οι φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα ήταν λίγες και μοιρασμένες. Πάντως, η Άρτεμις κέρδισε στα μέσα του β’ ημιχρόνου πέναλτυ αλλά ο Τσουκαλάς που το εκτέλεσε, το έχασε! Διαιτητές: Δραγάτης – Χούντας, Περδίκης.
* Ο Αετός Πικερμίου επικράτησε της γηπεδούχου Νίκης Δροσιάς 1-0 με γκολ που σημείωσε στο 88’ ο Γκιντίδης. Το παιχνίδι ήταν καλό, με την Νίκη Δροσιάς να αστοχεί στις τελικές προσπάθειες και τους φιλοξενούμενους να διατηρούν την υπεροχή κατά διαστήματα. Διαιτητές: Μαργαρίτης – Κουτρομάνος, Ντόστης.
Από τους νικητές της συνάντησης καλή απόδοση είχαν ο Κιλιμτζίδης και ο Κονταρίνης, που μπήκε ως αλλαγή κι έδωσε πνοή στην ομάδα του.
Ο Αετός Πικερμίου χρησιμοποίησε την ακόλουθη σύνθεση: Γκούτσιας, Μαρκάτος, Λαμπρόπουλος (Κονταρίνης), Καλογραιάκης, Φρίγγης, Γκιντίδης, Μερκούρης (Ντούγιας), Τσέρμος (Καραγιάννης), Κιλιμτζίδης, Βλασσόπουλος, Ιωάννου.
* Η Δόξα Ποντίων και ο Αμφιάραος Καλάμου έφεραν «αγγλική» ισοπαλία 3-3. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται 2-0 στο ημίωρο του αγώνα με τέρματα των Ρούντου και Ποιμενίδη, αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα και μείωσαν 2-1 πριν την ανάπαυλα, με τον Θεοδωρόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο (55’) ισοφάρισε ο νεαρός Γιώργος Νικολάου που μπήκε ως αλλαγή.
Η Δόξα αντέδρασε, πέτυχε νέο γκολ (3-2) με τον Σονίδη, όμως ο Αμφιάραος με τον κώουτς Μάκη Ράπτη, που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, κατάφερε να ισοφαρίσει 3-3 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Όμως, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο κώουτς Ράπτης απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα. Διαιτητές: Παπαδιώτης – Γκούγκαρης, Μπέκας.
Ο Αμφιάραος έπαιξε με την ακόλουθη σύνθεση: Βιταλιώτης, Μίχας, Τζαβέλας, Ρόντος, Μαγγίνας, Γ. Ράπτης, Ν. Αντωνίου (30’ λ.τρ. Νικολάου), Μαργέτας (45’ Δ. Αντωνίου), Θεοδωρόπουλος (65’ Μ. Ράπτης), Αντωνόπουλος, Ν. Ράπτης.
Μετά τον αγώνα υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Ποντίων ο Τάσος Σαρηγιαννίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money