Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0–2



Δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία πανηγύρισε η Λαυρεωτική, η οποία πέρασε νικηφόρα με 2-0 από τον Κουβαρά, όπου επικράτησε της τοπικής ομάδας.
Η Λαυρεωτική είχε διαστήματα καλής απόδοσης, ωστόσο οι Κουβαριώτες της έβαλαν δύσκολα, κυρίως στο β' ημίχρονο. Από ένα ημίχρονο είχε την εύνοια του αέρα κάθε ομάδα.
Ο Κουβαράς και μετά το 0-1 αντέδρασε, οπότε το παιχνίδι απέκτησε καλύτερο ρυθμό ενώ χάθηκαν λίγες αλλά αξιόλογες ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του προωθημένου Παντελιά στο 12’, μετά από κτύπημα φάουλ του Τσιριγώτη (0-1) και το έκλεισαν με νέα κεφαλιά του Ασλάνι στο 88’, όταν ο Αλ. Γιαχάεβ σέντραρε και ο σκόρερ, που είχε ξεκινήσει ο ίδιος την φάση, πετάχθηκε και σημείωσε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν την διαφορά, όταν κέρδισαν στο 89’ (τραβηγμένο) πέναλτυ, σε ανατροπή του Πρίφτη. Την εκτέλεση του πέναλτυ ανέλαβε ο Γκαβασιάδης, ο οποίος έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι του Παρλακίδη. Επίσης, οι παίκτες και παράγοντες του Κουβαρά, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 50’ για πέναλτυ σε εμφανές χέρι του Αλ. Γιαχάεβ, που επενέβη για να κόψει προσπάθεια για κεφαλιά του Γκαβασιάδη…
Από το σημείο εκείνο, το ματς άνοιξε ακόμη περισσότερο, ο Κουβαράς ρίσκαρε και η Λαυρεωτική βρήκε χώρο, απειλώντας με αντεπιθέσεις και αγγίζοντας το δεύτερο γκολ στο 70' όταν ο Κοντογιάννης πήρε να σκοράρει με προβολή, αλλά πάνω στην γραμμή απομάκρυναν οι αμυντικοί. Λίγο αργότερα ο διαιτητής αρνήθηκε κι άλλο πέναλτυ, αυτή την φορά των φιλοξενουμένων, σε ανατροπή του Β. Γιαχάεβ, ενώ στο 73' ο Αλ. Γιαχάεβ είχε δοκάρι.
Ο Κουβαράς έφθασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 85', με χαμένο τετ-α-τετ του Γκαβασιάδη, ο οποίος έκανε κακό τελείωμα (απέκρουσε ο Παρλακίδης με το πόδι).
Μετριότατη η διαιτησία (Μπουξμπάουμ – Μπαλάγκα, Μαραγκού). Έπεσε πολύ γέλιο (και πολύ βρισίδι) με τις υποδείξεις και την συμπεριφορά της κ. Μαραγκού!
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Καραβίδας): Κακαγιάς, Σύρος, Ζαφειρόπουλος, Κωστής, Αναγνώστου, Κάλης, Γαλάνης, Αμπεντινάι (60'Λέμε), Π. Βανγκέλι (80' Παπαγιάννι), Γκαβασιάδης, Χελιώτης (72' Πρίφτης).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Δεληγιάννης): Παρλακίδης, Τζώρας (61' Χουσεΐν), Τσομπανάκης (46' Ασλάνι), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Κοντογιάννης, Αλ. Γιαχάεβ, Κ. Παπαδόπουλος, Β. Γιαχάεβ (74' Παπακωνσταντίνου), Τσιριγώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money