Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 3–0



Η γηπεδούχος Βουλιαγμένη πανηγύρισε την πρώτη της εφετινή νίκη, επί των Νικητών με 3-0. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Το βαρύ βρεγμένο από την βροχή γήπεδο, δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να σημειώσουν 3 γκολ στο α’ μέρος και να επιβληθούν, έστω κι αν χρειάσθηκε ο τερματοφύλακας Τσουνάκης στο β’ 45λεπτο να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές αποκρούσεις!
Στο 10' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ο Μαρίου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αντάρτη (1-0).
Δέκα λεπτά αργότερα (20’) ο Χριστόπουλος έκανε εντυπωσιακό σόλο, ξεκινώντας την προσπάθειά του πίσω από την γραμμή του κέντρου, «έσπασε» την μπάλλα στον Μαρίου, ωστόσο αμυντικός πρόλαβε να βάλει το πόδι του και πέτυχε αυτογκόλ (2-0).
Οι Νικητές αντέδρασαν, ανέβασαν την απόδοσή τους, ωστόσο έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό γκολκήπερ Τσουνάκη, που σταμάτησε τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις τον Θανάση Λεμονή, στις προσπάθειές του.
Το ημίχρονο έκλεισε με την Βουλιαγμένη να σημειώνει και τρίτο τέρμα. Στο 35' ο Χριστόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαρίου με κεφαλιά και δεύτερη προσπάθεια (καθώς ο Παπαδογεωργάκης αρχικά απέκρουσε) με προβολή από κοντά πέτυχε το 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς μπορεί να μην είχε γκολ, είχε όμως κλασικές ευκαιρίες! Οι Νικητές απείλησαν τουλάχιστον τρεις φορές (κυρίως με τον Λεμονή), χωρίς επιτυχία.
Χαμένες ευκαιρίες είχε και η Βουλιαγμένη, με τον εξαιρετικά επικίνδυνο Χριστόπουλο και σε τετ-α-τετ του Κουγιουμτζιάν.
Διαιτητές: Μπερέτας – Καραθανάσης, Κάλλης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Τσουνάκης, Αντάρτης, Αντωνόπουλος, Κουγιουμτζιάν, Παπανικολάου, Πουλάι, Καρδαμίτσης, Χριστόπουλος, Μαρίου (70' Κορδάς), Σταυρόπουλος (84' Κοντιζάς), Μπακάλης (60' Μανταλώζης).
ΝΙΚΗΤΕΣ (Τσίχλης): Παπαδογεωργάκης, Χρήστου (70' Γεράνης), Μπαβέλας, Κοκκινάκης, Ξαγοράρης, Γυφτέας, Μαλάι, Σωτηρόπουλος (50' Ν. Λεμονής), Πανουσόπουλος, Παππάς, Θ. Λεμονής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money