Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Περυσινό πανηγυρικό παικτών του Κρυονερίου



ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0–1
Χωρίς να είναι καλύτερο, το Κρυονέρι πέρασε νικηφόρα κι από την Παιανία. Έτσι, τώρα φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας!
Στο πρώτο ημίχρονο το ματς κύλησε με ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτυ, όταν σε προσπάθεια του Γιαμά, αμυντικός του Κρυονερίου έκανε εμφανές χέρι στην περιοχή αλλά ο διαιτητής δεν το είδε.
Το Κρυονέρι μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο και στο 49' πέτυχε το γκολ της νίκης με σουτ του Δημητρίου, μετά από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του πολύ έμπειρου Μαμάκου (0-1). Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή μέχρι το 60’.
Ο Παμπαιανικός μετά το 60’ πήρε πρωτοβουλίες και πίεσε για την ισοφάριση. Είχε δύο καταπληκτικές ευκαιρίες στο 83’ και στο 90’ αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας αφού ο έξοχος τερματοφύλακας Ντογκοτάρι, απέκρουσε αφενός το σουτ-φάουλ του Γκόμπλια όσο και το διαγώνιο βολέ του Λαλαούνη, αφετέρου.
Μέτρια η διαιτησία: Μανιώτης – Γκούγκαρης, Κουλοχέρης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Κασελούρης, Μπρέγιαννης, Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λαλαούνης, Παρθένης (65' Κοτσώνης), Κτίστης (56' Λόκου), Τσιγάρας, Γιαμάς (50' Λαγός).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Σιατραβάνης, Δ. Δεσύλλας, Γκλιάτης, Κανταρέλλης, Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος, Κεφάλας (60' Ρίζος), Δημητρίου (79' Ζερμπίνης), Παπαντζίμας (80' Δημούδης), Μαμάκος.

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 1–3
Η Ατλαντίς πέρασε νικηφόρα από την Παιανία (λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων) με 3-1 επί των αξιόμαχων Καλυβίων. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 43' με κεφαλιά του Φώσκολου, έπειτα από σέντρα του Μπερέτη και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 83' σε οργανωμένη αντεπίθεση. Ο Γκατεντασβίλι σέντραρε παράλληλα από πλάγια και ο επερχόμενος Τσαδήμας πλάσαρε σε κενή εστία (0-2).
Στο 87' τα Καλύβια μείωσαν με πλασέ του Χριστόπουλου, μετά από κάθετη πάσα του Καρελιώτη (1-2).
Λίγο αργότερα, το γήπεδο «πάγωσε» όταν τραυματίσθηκε σοβαρά στο χέρι ο Δάνης Γκίνης (υπέστη εξάρθρωση αγκώνα) και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Το ματς διεκόπη για 10’ λεπτά περίπου, καθώς ο άτυχος παίκτης των Καλυβίων σφάδαζε από τον πόνο!
Με την επανέναρξη του παιχνιδιού (93') η Ατλαντίς είχε δοκάρι με τον Γκατεντασβίλι και στο 94' ο Φώσκολος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ, διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Κάλλης, Χριστόπουλος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Τσομπανάκης): Κόλλιας, Καραγιάννης, Μίκο, Ευθ. Τσομπανάκης, Μασουράκης, Αλεξίου, Καρελιώτης, Λάγιο (65' Γκίνης, 93' λ.τρ. Πανουργιάς), Αντ. Οικονομίδης, Μάτι (46' Δημ. Οικονομίδης), Χριστόπουλος.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γ. Τσούνης): Σπ. Τσούνης, Πάντος, Πάσσαρης, Καρποντίνης, Πούλιος, Κολοτούρος, Πανόπουλος, Στασινόπουλος (60' Τσαδήμας), Φώσκολος, Χρυσάφης (84' Καγιάς), Μπερέτης (75' Γκατεντασβίλι).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από το Δ.Σ του ΠΑΟ Καλυβίων πήραμε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Πάνω από το αποτέλεσμα, πάνω από τον ανταγωνισμό, πάνω και από την βαθμοθηρία, στο ποδόσφαιρο -όπως και στη ζωή- προέχει η υγεία. Δυστυχώς, ένας ακόμη σοβαρός τραυματισμός ήλθε να πλήξει τον ΠΑΟ Καλυβίων. Πρόκειται γι’ αυτόν του Δάνη Γκίνη, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση αγκώνα, στο ματς με τον Α.Ο. Ατλαντίς. Τα μέλη του Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του ΠΑΟ εύχονται ταχεία ανάρρωση στον Δάνη και παράλληλα ευχαριστούν τη διοίκηση της Ατλαντίδας για το ενδιαφέρον και τις ευχές προς τον ποδοσφαιριστή μας». Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Ατλαντίδος, με την οποία «ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή των Καλυβίων, Δάνη Γκίνη».

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 2–2
Οι αντίπαλοι είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι κι άνοιξαν το σκορ στο 9' με πλασέ του Γκέου. Στο 23' ο Παθιακάκης πέτυχε το 2-0 με σουτ του Βουρτσάνη, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του.
Στο β’ ημίχρονο ο Αστέρας Μενιδίου αντέδρασε, ισορρόπησε το ματς και μείωσε στο 53' με μακρινό σουτ του Ζούμα (2-1). Ο ίδιος παίκτης (Ζούμας) ήταν και ο σκόρερ της ισοφάρισης (2-2) στο 63’.
Στο 61’ ο Παθιακάκης είχε δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, αφού στο 91' απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λόγω διαμαρτυριών, ο Γεωργούσης.
Διαιτητές: Μανιώτης – Βιτσεντζάτος, Τσαλίκογλου.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Αντεριώτης, Ρακιτζόπουλος (46' Κόκα), Κατσαντώνης, Γιαννόπουλος (39' Τσίγκος), Αγγελίνας (78' Τζάος), Αρβανιτάκης, Βουρτσάνης, Γκέος, Ντρένοβα, Ασημάκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ. (Ρουσόπουλος): Αστερής, Αντωνιάδης, Κωστίδης (46' Ζούμας), Λιαμκάι, Παλατζίδης, Γεωργούσης, Σούλα, Ελευθερίου, Κωστελίδης, Χαμπέρης (46' Μέτουα), Μαυρίδης (77' Γατσούλης).

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 2–1
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη (μετά το διπλό στην Άνοιξη) για τους Νικητές, οι οποίοι «γύρισαν» το παιχνίδι αναγκάζοντας τον Αφιδναϊκό στην πρώτη ήττα του.
Η ομάδα από τα Κιούρκα μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 20' με σκόρερ (πάλι) τον Δημητριάδη (0-1).
Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και πίεσαν ασφυκτικά για την ισοφάριση. Στο 26' μετά από πολύ ωραίο επιθετικό συνδυασμό και αυτογκόλ του Κλίσι (έδιωξε άσχημα), ήλθε το 1-1. Λίγο αργότερα, οι Νικητές πέτυχαν την ολική ανατροπή με κεφαλιά του Πανουσόπουλου.
Στο β’ μέρος οι Νικητές κυριάρχησαν, κι έχασαν τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ. Είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω στον εξαιρετικό Μορφονιό, που «κατέβασε τα ρολλά», με τρομερές επεμβάσεις και κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα...
Διαιτητές: Δατσέρης – Σπίθας, Αλεξοπούλου.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Τσίχλης): Παπαδογεωργάκης, Πανουσόπουλος, Μπαβέλας, Ξαγοράρης, Κοκκινάκης, Τσόκος, Γεράνης (Ντιέλι), Σωτηρόπουλος, Θαν. Λεμονής (Ν. Λεμονής), Μαλάι, Παππάς (Σταύρου).
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Κλίσι (50' Κουτσούκος), Π. Νικολάου, Δήμας, Άλι, Ζουβερέλλης, Μίχας, Τσαβδαρίδης, Δημητριάδης, Καμηλάκης, Γάγγας.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΝΟΙΞΗ 1-1
Ισοπαλία στην Ανάβυσσο απέσπασε η Άνοιξη, η οποία προηγήθηκε στο 27' όταν ο 18χρονος Λυμπερόπουλος έδωσε με κάθετη πάσα τον Ειρηναίο Αθανασόπουλο, κι αυτός με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Ο Σαρωνικός που διαμαρτύρεται για ένα πέναλτυ που δεν του δόθηκε, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75’ με τον Τσώκο (1-1).
Το ματς στο τελευταίο τέταρτο ήταν αμφίρροπο με ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Διαιτητές: Καρράς – Μακρής, Περδίκης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Θεοδωρίδης): Τσιβίλογλου, Μαλατάνος, Παπαδόπουλος, Ζουμπουρλής, Κετέογλου, Μετάνι, Κοέχλερ (62’ Τσούνης), Χαρίτος, Τσώκος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Καντιδάκης, Λυμπερόπουλος (67’ Θεοδώρου, 83’ Τσιούμας), Κυριάκης, Κ. Αθανασόπουλος (63΄ Κυριλής), Αρτοποιάδης, ΜπουσδέΚης, Γιομπάδαλης, Ειρ. Αθανασόπουλος, Λιγωμένος, Λαγαστής.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΥΛΩΝΑΣ 2–0
Η Βουλιαγμένη νίκησε 2-0 τον Αυλώνα, ύστερα από μέτριο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν μόνο μία ευκαιρία στο α’ μέρος (στο 23’ δυνατό σουτ του Μανταλώζη στο οριζόντιο δοκάρι). Λίγα πράγματα οι φιλοξενούμενοι.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό, με την Βουλιαγμένη σαφώς καλύτερη. Το 1-0 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Χριστόπουλου, το οποίο κέρδισε ο Μαρίου και το 2-0 σημειώθηκε με υπέροχο σουτ μέσα από την περιοχή του Καρδαμίτση στο 67'.
Ο Αυλώνας προσπάθησε κάπως αντιδράσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Β. Τζαφόλιας, Αλεξοπούλου.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Τσουνάκης, Πουλάι, Αντωνόπουλος, Αντάρτης, Κουγιουμτζιάν, Μανταλώζης (Κόρδας), Καρδαμίτσης, Μαντακίδης, Μαρίου (Χατζηνικολάου), Χριστόπουλος, Μπακάλης.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Γιώτης): Μιγγίρης, Γιώργ. Γιώτης (80' Φασουλής), Λευτ. Πάντος, Νάνος, Παλιοσπύρος, Στεφανής, Μιχ. Πατσαβούρας, Λιάπης (30' λ.τρ. Τσαρούχας), Κούφο, Τσέλιος, Δ. Πατσαούρας (70' Στάθ. Πάντος).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΣΤΑΜΑΤΑ 3–0
Ο Αήττητος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε με 3-0 της δυνατής αλλά επιθετικά άσφαιρης Σταμάτας.
Το σκορ άνοιξε (1-0) ο Βαρώνος στο 19’ και στο 35’ ο Κολάγκι πέτυχε το 2-0. Το τελικό σκορ (3-0) διαμόρφωσε ο Λάππας στο 86’.
Η Σταμάτα έχασε δύο ευκαιρίες να σκοράρει στην αρχή, όπως και μετά το 2-0...
Διαιτητές: Ντόστης – Τσέλιος, Ταμπακάκης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Οικονομόπουλος): Κονόμι, Κρητικός, Λύγκος (89' Γιαννάκης), Μπαράκος, Λευθεροχωρίτης, Κοντάκης, Χρ. Κουτρουμπίνης (68' Ράπτης), Τογιάλλι (80' Καρναβιάς), Λάππας, Κολάγκι, Βαρώνος.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Φύκιας): Μαμάης, Κριεμάδης, Τορλαχίδης (75’ Σμυρναίος), Μπόρας, Πέππας, Κατσάρας, Σάββας (70’ Κρεμμύδας), Καλογήρου, Τσατσαράγκος, Γκίνι, Γεωργαμλής (85’ Κάκαρης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΩΡΩΠΟΣ 0–0
Ο Αχιλλέας δεν εκμεταλλεύθηκε την σκληρή έδρα του και ο δυναμικός και καλοστημένος Ωρωπός απέσπασε την ισοπαλία και τον πολύτιμο βαθμό.
Το ματς ήταν αμφίρροπο, με φάσεις εκατέρωθεν.
Διαιτητές: Πανούτσος – Μπαλλής, Βιτσεντζάτος.
ΩΡΩΠΟΣ (Τζιόμαλλος): Ντέρκα, Μήτρου, Αμπάζι, Κατερίνης, Βολιώτης, Μπραχιμάι, Λάπα, Ευφραιμίδης (76’ Γιουνάς), Κ. Φιλλής, Κανάρης (84’ Ανυφαντής), Μ. Φιλλής (46’ Σκαρμούτσος).
AXIΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Αναπλιώτης, Καραπαναγιώτης, Λάσκαρης, Μαραντίδης (Τσαναχτσίδης), Αγγελόπουλος, Χαλιβελάκης, Καραγιαννίδης (Καρβούνης), Τσάκαλος, Λυμπερόπουλος (Σάλαρι).

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–1 
Μέτριας ποιότητας παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, με ελάχιστες φάσεις και τον Εθνικό να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και τον Διόνυσο σταδιακά να ανεβάζει την απόδοσή του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διόνυσος βελτιώθηκε αγωνιστικά κι έχασε κάποιες ευκαιρίες, παρ’ ότι από το 77’ έμεινε με δέκα παίκτες (απεβλήθη ο Ζαχαρόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα).
Μάλιστα, στο 82’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και το τέρμα που έκρινε το αποτέλεσμα της συνάντησης, με προσπάθεια του Δρόσου (0-1).
Διαιτητές: Παπάζογλου – Β. Τζαφόλιας, Οικονόμου.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Απ. Ζορμπάς): Σ. Κόλλιας, Ανδρουτσόπουλος, Σχοινάς, Ιω. Νικηφοράκης (54’ Ρουγγέρης), Ελευθερίου (50’ Χριστόπουλος), Δ. Κόλλιας (90’ Μπεκιάρης), Πάπας, Κονταρίνης, Μποϊμπέι, Μερσιώτης, Θρασ. Νικηφοράκης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Χαρμπίλας, Ζαχαρόπουλος, Μίσιος, Χ. Γκέσουρας, Ράλλης (63’ Χ. Ραυτακόπουλος), Μαρώλιας, Καρατσίκος (91’ Χάχαλης), Αγγελόπουλος, Δρόσος, Χρυσανθόπουλος (54’ Ραπανάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money