Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΟΚ-ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ



Ο Α.Ο. Κορωπίου μοίρασε την πρόσκληση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (για την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015), με μοναδικό θέμα την συνένωση με την Δόξα Κορωπίου. Στην Γ.Σ. καλούνται να δώσουν το παρόν, τα μέλη του Α.Ο. Κορωπίου προκειμένου να ψηφίσουν την δεδηλωμένη άποψη των δύο πλευρών. Οι διοικήσεις του Α.Ο. Κορωπίου και της Δόξας έχουν συμφωνήσει και υπάρχει θετικό κλίμα για την περίφημη συγχώνευση των δύο ομάδων, που υποστηρίζει και ο δήμος Κορωπίου.
Ο πρόεδρος του Α.Ο.Κ. Δημήτρης Ορνάκης δήλωσε σχετικά: «Το κλίμα είναι θετικό κι από τις δύο πλευρές και θεωρώ πως η συγχώνευση θα προχωρήσει».
Η ανακοίνωση του Α.Ο. Κορωπίου αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπίου καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα την συγχώνευση με την Α.Ε. Δόξα Κορωπίου. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην Βιβλιοθήκη του Δήμου Κρωπίας (οδός Παπασιδέρη, στον πεζόδρομο), την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, ώρα 7 μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money