Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–2



Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε ο Παλληνιακός, αυτή την φορά στον Γέρακα, αφού επεβλήθη του Νικηφόρου με 2-0.
Καλύτερος σχεδόν σ’ όλο τον αγώνα ο Παλληνιακός, κέρδισε δίκαια τον αρκετά καλό αντίπαλό της, που παρουσίασε αμυντικά κενά.
Στο πρώτο 45λεπτο το ματς δεν είχε σπουδαίες φάσεις. Ο Νικηφόρος απείλησε την εστία του Τσούκα στο 30' αλλά ο Παυλίδης δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά. Λίγο αργότερα είχε ευκαιρία ο Παλληνιακός με πλασέ άουτ του Μαργέτη.
Στο β’ ημίχρονο όλα κρίθηκαν σε 3’ λεπτά, μεταξύ 52’ και 55’. Η χαλαρή άμυνα του Νικηφόρου υπέπεσε σε λάθη και ποιοτική επίθεση του Παλληνιακού τα εκμεταλλεύθηκε σημειώνοντας δύο γκολ!
Το 0-1 πέτυχε 52' με πλασέ ο διακριθείς Μαργέτης και στο 55’ έγινε το 0-2 με ωραίο τελείωμα του Μυρτάι. Απ’ εκεί και πέρα προσπάθησε να αντιδράσει ο Νικηφόρος, που βγήκε στην επίθεση, όμως ο Παλληνιακός σωστά οργανωμένος κράτησε εύκολα το σκορ και την νίκη.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Λάμπρου, Πανούτσος.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης): Φελέσκουρας, Ρίζος, Κανελλόπουλος, Καγιώργης, Ν. Καλούδης (65' Βέλιτς), Ζάχος, Λαζανάς (60' λ.τρ. Σερμπενιάδης), Παυλίδης, Αποστολόπουλος, Δούβος, Ντέιβιντ.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Τσούκας, Χρόνης, Νάκου, Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Κούνας, Δαραμούσκας (75' Μπούρας), Μαργέτης, Μουστόγιαννης (85' Σιάσος), Μυρτάι, Κυριόπουλος (80' Κάππος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money