Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3–1



Ελαφρώς βελτιωμένη η γηπεδούχος Θύελλα, επεβλήθη των αρκετά καλών Γλυκών Νερών, που όταν έμειναν με 10 παίκτες (από λανθασμένη αποβολή), δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του αγώνα.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 1’ ο Θεοφάνους με την βοήθεια και του δυνατού αέρα που φυσούσε καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Στο 25’ ο Βαζέχα με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1) και στο 35’ ο Γεραγωτέλλης με πλασέ «γύρισε» το ματς (2-1).
Στο β’ ημίχρονο τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την Θύελλα, καθώς στο 54’ τα Γλυκά Νερά έμειναν με 10, λόγω αποβολής του Πάσχου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι παίκτες των  γηπεδούχων διατήρησαν την υπεροχή και στο 87’ ο Λευτέρης Παπαδόπουλος μετά από πάσα πάρε-βάλε του Μουτζακά, έγραψε το τελικό 3-1.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Πολυχρονιάδης, Β. Τζαφόλιας. Τα Γλυκά Νερά δικαίως παραπονούνται για την αποβολή του Πάσχου στο 55’ (είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ δεν δόθηκε στην προηγούμενη φάση φάουλ υπέρ του)!
ΘΥΕΛΛΑ (Τσιγκούλης): Πάντος, Αράπης, Λευτ. Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (90' Ράσα), Ντόσκας, Μουτζακάς (90' Γεωργιάδης), Ανδρεαδάκης, Βαζέχα (70' Στάφα).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Β. Καραούλης): Γερογιάννης, Πάσχος, Μανιός (66' Συμβουλίδης), Σότα (62' Μαστορόπουλος), Κοντζιάς, Βάρδας, Θεοφάνους (74' Μπουλούμπασης), Γιαννούλης, Νάνος, Κουτρομάνος, Μουσαράι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money