Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΦΟΙΒΟΣ ΑΙΟΛΟΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 1–0
Πιο τυχερός ο Α.Ο.Φ.Α. νίκησε την πολύ δυνατή Δόξα Ποντίων Αχαρνών με 1-0, κι ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας!
Το α’ ημίχρονο παρουσίασε δύο όψεις. Στο πρώτο 25λεπτο έγινε παιχνίδι κέντρου, χωρίς καμιά φάση μπροστά στις δύο εστίες. Στην συνέχεια η Δόξα σιγά-σιγά κέρδισε μέτρα επωφελούμενη κι από την κακή ημέρα των μεσοεπιθετικών του Α.Ο.Φ.Α. και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου πίεσε, χάνοντας τουλάχιστον 4 καλές ευκαιρίες. Όμως όλα τα σουτ έφυγαν άουτ, χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο Γαμπιεράκης.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν σε συνδυασμό και με την είσοδο του Μαντά στο παιχνίδι. Και στο 71’ ο Τσαξιρλής επωφελήθηκε από την αδυναμία των αμυντικών να διώξουν την μπάλλα σε «γέμισμα» στην περιοχή, και με γυριστό σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα (1-0).
Στις καθυστερήσεις, ο Αραμπατζής (με τον Γαμπιεράκη εξουδετερωμένο) απέκρουσε πάνω στην γραμμή προσπάθεια του Ορφανίδη και κράτησε το 1-0.
Μπορεί η ομάδα της Βάρης να μην έχει καμία σχέση με την περυσινή αφελή ομάδα που τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά κι η Δόξα παρουσίασε το γνωστό πολύ δυνατό (ποτέ αντιαθλητικό) ποδόσφαιρο, και εδικαιούτο κάτι περισσότερο απ’ αυτό το παιχνίδι…
Καλή η διαιτησία των Ντόστη – Μιχαλίτση, Μπέκα.
Α.Ο.Φ.Α. (Τζήμας): Γαμπιεράκης, Αραμπατζής, Κολλάρος, Παρόλας, Μηλιαράκης, Μπεκιάρης (52’ Μαντάς), Θεοδοσιάδης, Όσια (78’ Γιατράς), Κυπαρίσσης, Χαντάντ (65’ Μπερδούσης), Τσαξιρλής.
ΔΟΞΑ Π. (Ευκαρπίδης): Παλατζίδης, Μαρτζέλος, Χριστιανίδης, Πέτρου, Ρούντος, Αθανασέλος, Τέγος (56’ Μισαηλίδης), Ποιμενίδης, Βενετικίδης, Μαβίδης, Σονίδης (74’ Ορφανίδης).

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–2
Σημαντικής βαθμολογικής και ουσιαστικής σημασίας νίκη σημείωσε η Άρτεμις επί του γηπεδούχου και αήττητου μέχρι τον αγώνα αυτό Αετού Πικερμίου, με 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν αξιόλογες φάσεις, ενώ το δεύτερο ημίχρονο αποζημίωσε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο Ραφήνας «Παναγιώτης Σκούφος».
Σε διάστημα 12’ λεπτών διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης.
Ο Αετός προηγήθηκε 1-0 με σκόρερ τον Τσέρμο στο 63’ αλλά η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, αφού στο 70’ η Άρτεμις ισοφάρισε 1-1 με σκόρερ τον Φυτιλή.
Τελικά οι φιλοξενούμενοι στο 75’ με γκολ του Μητσιώνη, που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι, πήραν την πολύτιμη νίκη (2-1).
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Μακρής.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Γκούτσιας, Γιακουμέλος, Μαρκάτος, Φρίγγης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Μοιρώτσιος, Βλασσόπουλος, Κονταρίνης, Κιλιμτζίδης, Ιωάννου. Αναπληρωματικοί: Λαμπρόπουλος, Μερκούρης, Τσέρμος, Κολαζάς, Ντούγιας, Ρέτζιος, Καραγιάννης.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Καρύμπας, Αβδελάς, Καζάλας, Στουραΐτης, Λάζαρης, Μπαταβάνης, Νικολέας, Βετουλαδίτης, Φυτιλής, Τσουκαλάς, Γεωργίου. Αναπληρωματικοί: Διαμάντης, Σερμαγιάς, Κόλλιας, Μελισσόπουλος, Λάζος, Λεονάρδος, Μητσιώνης.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1–2
Νικηφόρο πέρασμα του αήττητου Γέρακα από το δυνατό αλλά άστοχο Καπανδρίτι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο της προκοπής, περίσσεψε η δύναμη και το πάθος. Δεν έλειψαν και τα νεύρα, με σκληρά μαρκαρίσματα και ένταση.
Στο β’ μέρος ο Γέρακας εμφανίσθηκε βελτιωμένος, με την είσοδο του Δελάρδα έγινε πιο επιθετικός και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 60', όταν από σέντρα του Τοσσουνιάν, ο Λάζαρος Βλαχιώτης με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να υπερέχουν και στο 70' σημείωσαν το δεύτερο τέρμα τους με σουτ του Δημητριάδη από ασσίστ του Δελάρδα (0-2).
Το Καπανδρίτι στο τέλος (88’) κατάφερε να μειώσει για το τελικό 1-2.
Διαιτητές: Μαραγκού – Μπουτζουβής, Δελατόλας.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (Μέξης): Μπαχούμας, Βελτανιώτης, Κλάψης, Νικολόπουλος, Κουτρώνας, Σελίστα, Βλάχος (57' Νέλι), Φίλ. Σδράλιας, Kατσαούνης (λ.τρ. Σ. Σδράλιας), Κόλλιας, Παπαγεωργίου (67’ Μελίρας).
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Βιταλιώτης, Τσιροζίδης, Ανδριώτης, Καραμολέγκος, Γιάν. Βλαχιώτης, Σαριδάκης (50' Δελάρδας), Τσουράκης (57' Βεντούρης), Ζούρας (65' Παναγόπουλος), Λάζ. Βλαχιώτης, Τοσσουνιάν, Δημητριάδης.

ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 1–0
Μεγάλη νίκη του Πανσταυραϊκού. Μοιρασμένο παιχνίδι, καθώς κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο. Όμως, οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανσταυραϊκός ήταν πολύ καλύτερος, χωρίς να απειλεί ουσιαστικά. Όλες οι καλές επιθέσεις (4 τον αριθμό) κόπηκαν ως οφ-σάιντ!
Στο 30' μετά από ωραίο συνδυασμό Λατσούνα-Κοντζίνου και δυνατή παράλληλη μπαλλιά προς το τέρμα, ο Σάκκας πλάσαρε στην κίνηση και σημείωσε το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 38’ με δυνατό σουτ του Σαββίδη εκτός περιοχής, αναγκάζοντας τον Χαλκιά να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ. Επίσης, στο 45' ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κωτσαδάμ, ο αμαρκάριστος Κυριακίδης δεν σημάδεψε σωστά με το κεφάλι, στέλνοντας την μπάλλα ελάχιστα άουτ.
Στο δεύτερο μέρος η Δόξα πήρε πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς -κι αυτή- να απειλεί ουσιαστικά. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι απείλησαν κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, με κεφαλιά του Γκιόνι που έστειλε την μπάλλα από την μικρή περιοχή στο αριστερό δοκάρι του Σοφιάνωβ.
Πολύ κοντά στην ισοφάριση έφθασαν οι φιλοξενούμενοι στο 78’, όταν ο Κυριακίδης «έκοψε» στον Βλάμη (στο ύψος του πέναλτυ), το πλασέ του Βλάμη κόντραρε στους αμυντικούς, πήρε στην επιστροφή της μπάλλας ο Νταλάνι, ο οποίος ξαναέδωσε στον Βλάμη, όμως το σουτ αυτού κόπηκε πάλι από αμυντικούς, που γλίτωσαν με αυτοθυσία την ισοφάριση!
Το 1-0 παρέμεινε και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την σπουδαία νίκη.
Διαιτητές: Πειρασμάκης – Γκούβας, Βασιλάκος.
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ (Οικονομίδης): Χαλκιάς, Κοντζίνος (85’ Καραμήτσιος), Σκλήβας (86’ Λέκας), Λουλάκης, Αραμπατζής, Μήτρου, Λατσούνας, Σάκκας, Καραμανίδης, Καλαμιώτης (46’ Κουνενάκης), Γκιόνι.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Βολιώτης): Σοφιάνωβ, Νερούτσος, Κορμπάκης, Τσούπης (46’ λ.τρ. Βλάμης), Μουστάκας, Τσούδης (55' Μπίκλης), Μάρκου, Κυριακίδης, Σαββίδης (75' Δάππας), Κωτσαδάμ, Νταλάνι.

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1–1
Ματς που κρίθηκε στην δύναμη. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, αλλά οι παίκτες του Καλάμου έπαιξαν έξυπνα, με αντεπιθέσεις. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη Δροσιάς πίεσε, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα μέχρι το 87’. Πάντως, είχε διπλή ευκαιρία στις αρχές του παιχνιδιού, που ο Βιταλιώτης κατάφερε να σώσει την εστία του. Αντίθετα, ο Αμφιάραος ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και είχε ευκαιρία με τον Νίκο Ράπτη.
Στο 37’ ο Αμφιάραος κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Σπύρος Κουρούπας (1-0).
Στο 87’ η πίεση απέδωσε καρπούς για την Νίκη Δροσιάς, που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) με τον νεοεισελθόντα Κων. Θεοχάρη.
Ο Αμφιάραος στο 92’ παραλίγο να πάρει το «τρίποντο», όταν ο Αντωνίου σε πλεονεκτική θέση (μετά από λάθος αντιπάλου) προ κενής εστίας, δεν κατάφερε να πλασάρει και με υπερένταση απέκρουσε ο τερματοφύλακας Γκιόκας.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Μετακίδης, Μπουτζουβής.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ (Ράπτης): Βιταλιώτης, Τζαβέλας, Ρουμελιώτης (35’ Κ. Κουρούπας), Μαγγίνας, Γ. Ράπτης, Αντωνόπουλος (80’ Αντωνίου), Γ. Νικολάου (55’ Θεοδωρόπουλος), Ν. Ράπτης, Μαργέτας, Σ. Κουρούπας, Μίχας.
ΝΙΚΗ (Ζορμπάς): Γκιόκας, Διον. Σκριβάνος, Γούμενος (Μητρόπουλος), Ιωαννίδης, Κλ. Μπέτσης, Μιχαλάκης, Καλαμάρας (Κ. Θεοχάρης), Χαμζάι, Λιβαθινός (Γ. Θεοχάρης), Μηλιώτης, Παναγιωτίδης.

ΘΗΣΕΑΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 2–0
Διαιτητές: Λάμπρος – Μπαλάγκα, Καραβά.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ 5–0
Διαιτητές: Βάλλας – Καστρινάκης, Μπέκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money