Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΚΟΡΩΠΙ 1–1



Ήταν ένα ντέρμπυ γεμάτο δύναμη και πάθος, με δυνατές μάχες κυρίως στο κέντρο. Δεν υπήρξε ποιότητα στην αναμέτρηση.
Το Κορωπί προηγήθηκε στο 12' με πλασέ του Βλάχου, μετά από σέντρα από πλάγια που η άμυνα δεν κατάφερε να κόψει (0-1).
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλή απόδοση και οι φιλοξενούμενοι με μεγάλη διάθεση για την νίκη, έδειξαν στοιχεία καλύτερης αγωνιστικής πειθαρχίας. Αποτέλεσμα ήταν το Κορωπί να βγαίνει σε αντεπιθέσεις με τον Νούρια και τον Μασκλαβάνο, οι οποίοι αναστάτωσαν την αντίπαλη άμυνα.
Ο Κεραυνός απείλησε σοβαρά 1-2 φορές την εστία του Ανδριανού στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, αλλά τίποτε περισσότερο.
Όμως, στην τελευταία φάση, ο Σεΐντι πραγματοποίησε ωραία σέντρα από πλάγια και ο Σταμάτης με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1).
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μήταρης, Σπυρόπουλος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Πετούρης): Χαντζαράς, Μαγγανάς (46' Σταμάτης), Μπρότσι, Μεγαγιάννης, Κετέογλου (66' Λοντσάρης), Πρίφτης, Κρυεμάντι, Σεΐντι, Κατσίκης (85' Παπανικολάου), Ντε Ντέους, Λαμπρογεώργος.
ΚΟΡΩΠΙ (Κερκύρας): Ανδριανός, Λυμπερόπουλος, Κορωνιάς, Αλεξίου, Πάντου (70' Πάντου), Β. Παπαδόπουλος, Χαρίσης, Μπανάι, Μασκλαβάνος (80' Τσαουσάι), Βλάχος, Νούρια (65' Μπλέτσας).
* Το κλασσικό ντέρμπυ της περιοχής κύλησε χωρίς παρατράγουδα, με Κερατιώτες και Κορωπιώτες να ανταλλάσσουν αραιά συνθήματα και πειράγματα… Στο γήπεδο της Κερατέας υπήρχε αστυνομική δύναμη, που δεν χρειάσθηκε στην διάρκεια του αγώνα. Όμως, όταν η παρουσία της κρίθηκε αναγκαία -μετά το τέλος του παιχνιδιού- δεν βοήθησε όπως θα έπρεπε.
Διότι, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, οπαδοί και παίκτες της γηπεδούχου επιτέθηκαν και κτύπησαν τον Ματσάγγο του Κορωπίου (δεν συμμετείχε στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού) και τον πατέρα του, που παρακολουθούσαν τον αγώνα στην εξέδρα. Παίκτες του Κορωπίου μαζεύτηκαν στα κιγκλιδώματα, στην γωνία του αγωνιστικού χώρου, για να χαιρετίσουν τους οπαδούς τους αλλά δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς των γηπεδούχων…
Το επεισόδιο εξελίχθηκε σε σύρραξη και η Αστυνομία που κλήθηκε να αναλάβει την ασφάλεια των εμπλακέντων, άργησε να τα καταφέρει… Αποτέλεσμα ήταν να πέσει πολύ ξύλο, καθώς στα επεισόδια έτρεξαν και συμμετείχαν ποδοσφαιριστές του Κορωπίου, που πήδηξαν τα κιγκλιδώματα. Οι διαιτητές απεχώρησαν από το στάδιο Κερατέας μετά τις 7 το βράδυ της Κυριακής!
* Λεκτική επίθεση δέχθηκε μετά την ισοφάριση του σκορ (δηλαδή με την λήξη) και ο προπονητής του Κεραυνού Θανάσης Πετούρης, από οπαδό του Κεραυνού!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money