Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΚΟΡΩΠΙ 2–0


Φάση από την περυσινή συνάντηση των δύο ομάδων στον Άγ. Στέφανο (2/11/2014). Οι γηπεδούχοι είχαν επιβληθεί με 3-1

Οι γηπεδούχοι υπερείχαν σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα καθώς οι νεαροί παίκτες του Κορωπίου δεν έδειχναν να πιστεύουν στην νίκη, παρά μόνο στην ισοπαλία. Πάντως, έστω κι έτσι, ο Ολυμπιακός επικράτησε μόλις στο τελευταίο 20λεπτο, με τον προπονητή Γιάννη Μαγγίνα να πραγματοποιεί ιδανική επανεμφάνιση στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα στο α’ ημίχρονο το ματς να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας.
Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου βελτιώθηκε, πίεσε και προσπάθησε να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα. Το Κορωπί από την πλευρά του, πήγαινε καλά ως το 55’ που απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αλεξίου, για πολύ σκληρό μαρκάρισμα.
Η αριθμητική διαφορά των γηπεδούχων, βοήθησε πολύ στο να κυριαρχήσουν και να σκοράρουν στο 70’, όταν σε σέντρα του Λαζαρίδη, ο έμπειρος Σουσούνης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
Η νίκη του Ολυμπιακού «κλείδωσε» στο 78', όταν Τσέλια και Τσιούμας άλλαξαν υπέροχα την μπάλλα και δεύτερος έκανε σέντρα. Ο νεαρός τερματοφύλακας Ανδριανός, δεν απομάκρυνε σωστά και ο Κώστας Τσεβάς δεν έχασε την ευκαιρία και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο σκόρερ πετυχαίνοντας το 2-0 γύρισε προς την εξέδρα κι έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τους φίλους του Κορωπίου! Μετά την λήξη του αγώνα, ο Κώστας Τσεβάς αντελήφθη ότι η συμπεριφορά του ήταν επιεικώς απαράδεκτη και με δήλωσή του ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους φίλους όσο κι από τους παράγοντες και ποδοσφαιριστές του Κορωπίου.
Συμβιβαστική ήταν η διαιτησία (Λάμπρου – Σπυρόπουλος, Χριστόπουλος), δεν άφησε καμία από τις ομάδες ικανοποιημένη! Είχαν πολλά παράπονα και οι δύο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Μαγγίνας): Χανδρινός, Μπάσολι, Σεβδαλής (46' Π. Τσιούμας), Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Αρκουμάνης (61' Σουσούνης), Τσέλια (90' Γιουβανέλλης), Κατσούγκρης, Λαζαρίδης, Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΚΟΡΩΠΙ (Κερκύρας): Ανδριανός, Λυμπερόπουλος, Κορωνιάς, Μουτάφης, Αλεξίου, Χοντάι, Χαρίσης, Βλάχος (60' Μπανάι), Μασκλαβάνος, Νούρια (46' Πριονίδης), Β. Παπαδόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money