Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2–1



Αμφίρροπο παιχνίδι για γερά νεύρα από ισοδύναμες ομάδες, που κρίθηκε στο 94’ υπέρ των γηπεδούχων.
Ο Ολυμπιακός ήταν ελαφρά καλύτερος και δεν πτοήθηκε από το γκολ της Μάχης στο 16’. Αντέδρασε, έδειξε χαρακτήρα και τελικά γύρισε το σκορ στην εκπνοή του αγώνα. Πάντως, ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων.
Η Μάχη στάθηκε πάλι (όπως και στην πρεμιέρα) άτυχη, αφού δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις, κι έχασε το ματς όπως και στον Άγιο Στέφανο από τον άλλο Ολυμπιακό! Έπαιξε πολύ καλά, διεκδίκησε επί ίσοις όροις την νίκη αλλά η τύχη της «γύρισε την πλάτη»! Ο Μίχας, πανέξυπνος παίκτης, γνωρίζει πως να στέκεται στον χώρο και να μην κουράζεται.
Αυτός εκτέλεσε φάουλ στο 16’ αριστοτεχνικά, κι άνοιξε το σκορ (0-1)!
Στο 14' είχε ευκαιρία ο Ολυμπιακός Λαυρίου, σε τετ-α-τετ του Κουρτάνοβιτς, που πλάσαρε άουτ.
Μετά το εικοσάλεπτο, η Μάχη χαλάρωσε κι έχασε το κέντρο, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να βγει μπροστά και στο 24’ να πετύχει την ισοφάριση, με σουτ-λόμπα του Έλενα, μετά από συνεργασία με τον Σπιροπάλι (1-1).
Στο 28' νέα ευκαιρία των γηπεδούχων, με διαγώνιο σουτ του Σπιροπάλι, άουτ. Στο 40’ δυνατό σουτ του Πανάκη, έδιωξε σε κόρνερ ο Κοροβέσης με φοβερή εκτίναξη, καταχειροκροτηθείς.
Ευκαιρίες έχασαν στο 55' (διπλή) ο Σπιροπάλι, στο 70' ο Έλενας και στο 82’ ο Μινάι. Καρμπόν της φάσης του 40’ έγινε στο 85’ αλλά την έχασε η Μάχη, όταν ο επανελθών Λευτ. Παπαδόπουλος σούταρε (πήρε μπάλλα από λάθος του Πανάκη), κι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γαρόζης.
Στο 88’ απεβλήθη ο Ρόσι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 94′ έγινε κάτοχος της μπάλλας ο Βελετάκος (από λάθος παίκτη της Μάχης) και με παράλληλη πάσα, βρήκε εντός περιοχής τον προωθημένο Τσίκλο, που δεν δυσκολεύθηκε να σκοράρει και να στείλει τους Ολυμπιακούς στον «έβδομο ουρανό» (2-1). Αμέσως μετά το γκολ, ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Β. Τζαφόλιας, Δ. Τζαφόλιας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Τσιαούσης): Γαρόζης, Βασιλείου, Ρόσι, Τσίκλος, Πανάκης, Μπεργιάννης, Μινάι, Έλενας, Κουρτάνοβιτς (65' Βελετάκος), Κορώνης (46' Πάνου), Σπιροπάλι (75' Ζουμάς).
ΜΑΧΗ ΜΑΡ. (Σκουβαράς): Π. Κοροβέσης, Καλλιακούδας, Αλ. Κοροβέσης, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Παρούσος (46' Καχόπουλος, 91’ Παιδής), Νταής, Σένε, Μίχας, Χατζηεμμανουήλ (71' Λευτ. Παπαδόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money