Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΦΟΙΒΟΣ ΑΙΟΛΟΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1–1



Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Βάρη, με τον Γέρακα να διατηρεί την υπεροχή κυρίως στο β’ ημίχρονο, αλλά με τον Φοίβο να είναι πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο.
Το α’ ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, με τον Φοίβο (ΑΟΦΑ) να ανοίγει το σκορ στο 25’ με τον Όσια, που πλάσσαρε από 30 μέτρα κι πλάγια, πάνω από τον Βιταλιώτη που είχε λανθασμένα αφήσει την εστία του. Οι γηπεδούχοι έχασαν στην συνέχεια δύο τετ-α-τετ με τον Όσια στο 30’ (τον έκοψε ο Βιταλιώτης) και τον Αγάλου στο 43’ (σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι). Ο Γέρακας είχε δύο ακυρωμένα γκολ για οφ-σάιντ, μία καλή ευκαίρια με τον Βλαχιώτη, που απέκρουσε ο Γαμπιεράκης, κι ένα σουτ λίγο άουτ στο 45’ του Δημητριάδη.
Στο β’ ημίχρονο ο ΑΟΦΑ υπεχώρησε αλλά έδειξε και αδυναμία να κρατήσει με επιτυχία την μπάλλα ενώ ο καλύτερος Γέρακας, διατήρησε την υπεροχή χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη ευκαιρία, με εξαίρεση ένα σουτ του Βλαχιώτη στο 49’ λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Φοίβος αντέδρασε με μεγάλη ευκαιρία του Αγάλου στο 65’.
Τελικά, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 81’ με άπιαστο σουτ του Δελάρδα, έξω από την περιοχή.
Στο 84’ αποβλήθηκε ο ένας προπονητής του Γέρακα Σαβούρδος για διαμαρτυρία.
ΦΟΙΒΟΣ (Τζίμας): Γαμπιεράκης, Χάστας (50’ Αραμπατζής), Παρόλας, Μηλιαράκης, Κολλάρος, Σώκος, Θεοδοσιάδης, Όσια, Αγάλου, Μπερδούσης (75’ Χαντάντ), Μαντάς (58’ Μπεκιάρης_.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Βιταλιώτης, Ανδριώτης, Ζούρας, Καρλατήρας, Καραγεώργος, Σαριδάκης (46’ Τσιροζίδης), Μίαρης (46’ Τσουράκης), Δελάρδας, Λάζ. Βλαχιώτης (67’ Χριστοφιλόπουλος), Τοσουνιάν, Δημητριάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money