Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΟ ΔΕΙΓΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ



Τραγικό δείγμα αδυναμίας διοίκησης και προβληματικής λειτουργίας της Ένωσης, αποδεικνύει η χθεσινή (Πέμπτης 1/10) αλληλογραφία του προέδρου Γρηγόρη Αποστολίδη προς τον παραιτηθέντα αρχιδιαιτητή Ηλία Ντάφλο.
Ο πρώτος ζητεί από τον δεύτερο να συμπληρώσει τον κατάλογο με τα στοιχεία των διαιτητών, που πρέπει μέχρι σήμερα Παρασκευή 2/10, να δηλωθούν στην ΕΠΟ για την Δ’ εθνική κατηγορία. Ο δεύτερος απαντάει ότι έχει δώσει τα στοιχεία, κι έχει ενημερώσει τον διάδοχό του να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες!
Τι θα γίνει τώρα; Πώς θα δηλωθούν οι έχοντες τα προσόντα διαιτητές;  
Διαβάστε τις λεπτομέρειες:
* Η επιστολή Αποστολίδη προς Ντάφλο: «Λόγω έλλειψης στοιχείων που δεν μας δόθηκαν, παρακαλούμε όπως στην προτεινόμενη από εσάς λίστα, που πρέπει να παραδοθεί το αργότερο έως αύριο στην ΕΠΟ, όπως συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία και να εγκρίνετε την αποστολή τους».
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ
Γρηγόρης Αποστολίδης
* Η απάντηση Ντάφλου προς Αποστολίδη: «Κύριε πρόεδρε, με την παράδοση της λίστας των υποψηφίων βοηθών διαιτητών 4ης κατηγορίας στον νέο αρχιδιαιτητή, τον ενημέρωσα ότι θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον κάθε διαιτητή ώστε να συμπληρώσει τα ζητούμενα στοιχεία, καθώς αυτά ενδεχομένως να έχουν μεταβληθεί, όπως τηλέφωνο e-mail, βάρος, ύψος και λοιπά πληροφοριακά στοιχεία. Για την εργασία αυτή είμαι αναρμόδιος».
Μετά τιμής
Ηλίας Ντάφλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money