Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 1–1


Κεφαλιά του ιπτάμενου Μεντύ (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μαρινάκης)

Αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στο Λαύριο, με την ελαφρώς καλύτερη Λαυρεωτική να δέχεται στην εκπνοή γκολ και ο «καλοδουλεμένος» Αστέρας Βάρης να παίρνει την ισοπαλία 1-1.
Οι αντίπαλοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και είχαν από την αρχή ευκαιρίες να σκοράρουν. Κτύπημα φάουλ του Ντόνη, έστειλε με γκελ την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παππά και άουτ. Αμέσως μετά, ο Μεντύ έπιασε κεφαλιά που απέκρουσε (σε κόρνερ) εντυπωσιακά, με ετοιμότητα, ο Μαρινάκης! Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δύο ενέργειες με τον Σεΐτι, που δεν κατάφερε να πλασάρει με το …δεξί! Στο 44’ άνοιξε το σκορ (1-0) με κεφαλιά, μέσα από την μικρή περιοχή, του αμαρκάριστου Βαλεντίνου Γιαχάεβ (σε καλοκτυπημένο φάουλ του Βίλα).
Στο β’ ημίχρονο ο Αστέρας Βάρης βελτιώθηκε κάπως και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Όμως, πιο επικίνδυνη ήταν η Λαυρεωτική που απείλησε με φάσεις που έφτιαξαν οι Π. Μαρινάκης, Μεντύ και Σεΐτι (πολύ καλές ήταν οι αντιδράσεις του τερματοφύλακα Γ. Μαρινάκη). Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ευκαιρίες κυρίως με σουτ εκτός περιοχής αλλά έδειχναν ότι δεν είχαν τρόπο να διασπάσουν την καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων. Όμως, στο 87’ ήλθε η ισοφάριση όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, η άμυνα της Λαυρεωτικής έκανε λάθος απόκρουση και ο καιροφυλακτών Κατσούγκρης με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (1-1).
Πολύ καλή η διαιτησία των Μανιώτη – Μπουξμπάουμ, Γκόντα.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Πετούρης): Παππάς, Χουσεϊν, Π. Μαρινάκης, Πώχος, Παντελιάς, Ακαρέπης, Σεΐτι, Μαραγκός (80' Απέργης), Μεντύ, Β. Γιαχάεβ (72' Παπακωσταντίνου), Βίλα.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπεχλιβανίδης): Γ. Μαρινάκης, Ιωακειμίδης, Π. Βανγκέλι (46' Μερκούρι), Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης (75' Λυμπερόπουλος), Βεϊόγλου, Κοτζάι (52' Κατσούγκρης), Γκολέμης, Κουτρομάνος, Ιβάνοφ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money