Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 3–0


Ο Χαρίτος λίγο πριν σημειώσει το 2-0

Συνέχισε το αήττητο σερί του ο Σαρωνικός με σχετικά άνετη νίκη 3-0 επί του Διονύσου στο γήπεδο Αναβύσσου και μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας.
Με πρωταγωνιστή τον Χαρίτο, ο οποίος σημείωσε τα 2 από τα 3 τέρματα. Η ομάδα του Σπύρου Κοντού ήταν αρκετά καλή αλλά και ο Διόνυσος δεν παρουσίασε κάτι ξεχωριστό, αφού περιορίστηκε σε παιχνίδι αναμονής, χωρίς σοβαρές τελικές ενέργειες.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 28’ με τον Κρυεμάντι και ο Διόνυσος (που απείλησε ελάχιστα) στην αμέσως επόμενη φάση είχε μια δύσκολη κεφαλιά του Αγγελόπουλου, που εξουδετέρωσε ο Καραλής με σωτήρια επέμβαση και κράτησε την εστία του ανέπαφη.
Το 1-0 πέτυχε ο Χαρίτος στο 38’, αφού ξεγέλασε με ατομική ενέργεια τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σούταρε από πλάγια θέση. Στο 58’ πάλι ο Χαρίτος προσπάθησε να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι αλλά δεν τα κατάφερε. Όμως, κατάφερε τελικά να γίνει παλικαρίσια πάλι κάτοχος της μπάλλας και με πλασέ να σημειώσει το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 78’ με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Κρυεμάντι (3-0).
Στο 40’ συγκρούσθηκαν στον αέρα, τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο οι Μεγαγιάννης από τον Σαρωνικό και Σκαφίδας από τον Διόνυσο.
κομείο.
Καλοί οι διαιτητές Ανδρ. Βλάχος – Ρούντος, Β. Τζαφόλιας.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Κοντός): Καραλής, Δήμας, Μπούκης (75’ Μαλατάνος), Μεγαγιάννης (40’ λ.τρ. Κετέογλου), Κατσίκης, Παπαγιάνι, Κρυεμάντι, Αλεξίου, Χαρίτος, Βελετάκος, Τσομπανάκης (82’ Ρέδι).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Αλεξόπουλος, Δήμτσας, Αρκατίνης, Μίσιος, Ντόφης, Ευαγγελάτος (62' Χάχαλης), Δημ. Ραυτακόπουλος, Σκαφίδας (40’ λ.τρ. Σαμαράς), Αγγελόπουλος, Πασαλιμανιώτης (75’ Καραγιάννης), Παλιούρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money