Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–2



Φάση από τον αγώνα

Χωρίς να παίξει ομαδικό ποδόσφαιρο, ο Αήττητος πέτυχε μεγάλη νίκη 2-0 επί του αρκετά καλού γηπεδούχου Παλληνιακού, που «φωνάζει» για την διαιτησία… Το ματς ήταν πραγματικό ντέρμπυ και κρίθηκε στο 90’ με γκολ οφ-σάιντ! Όμως και το 0-1 στο 68’ επετεύχθη πάλι από οριακή θέση οφ-σάιντ! Πρωταγωνιστής του αγώνα αναδείχθηκε ο Σκούμας, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα του Αήττητου. Πάντως, οι πολυπληθείς θεατές ικανοποιήθηκαν από την δύναμη και την αμφίρροπη εξέλιξη που είχε το παιχνίδι.
Ο Αήττητος διατήρησε ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Στο 10' είχε κεφαλιά άουτ ο Αλεξίου από σέντρα του Τσέπα, στο 25’ σουτ του Λύγκου από πλάγια θέση απέκρουσε ο Αραχωβίτης και στο 35’ προσπάθεια του Βαγγελή ανέκοψε ο Αραχωβίτης.
Ο Παλληνιακός παραλίγο να σκοράρει στο 40', όταν ο Κύρκος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ, σουτ του Χαρίση (από πάσα του Κοβάνη). Στις καθυστερήσεις του α' μέρους ακυρώθηκε σωστά ως οφ-σάιντ γκολ του Βαγγελή.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλύτερα και απείλησαν αρχικά με τον Κοβάνη ενώ ο Αήττητος ανταπέδωσε στο 60’ με συρτό σουτ του Σκούμα και με κεφαλιά του Αλήμπα λίγο αργότερα. Το 0-1 έγινε στο 68' όταν αμυντικοί των γηπεδούχων έκαναν λανθασμένη απομάκρυνση της μπάλλας, την οποία πήρε ο Σκούμας και με δυνατό σουτ στην κίνηση από την άκρη της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα.
Αμέσως ο Αήττητος γύρισε στην άμυνα και παραλίγο να πλήρωνε ακριβά την επιλογή αυτή στο 79’ που ο δραστήριος Κοβάνης μετά από έξοχο συνδυασμό, έπιασε διαγώνιο σουτ σύρριζα άουτ! Επίσης, ο Παλληνιακός πίεσε έντονα την άμυνα των φιλοξενουμένων, που έδειξε σχετική αδυναμία στα άκρα. Όμως, στο 85’ ο Λύγκος βγήκε σε αντεπίθεση και μόνος του δεν κατάφερε να πλασάρει τον Αραχωβίτη, που τον έκοψε… Το ματς κρίθηκε στο 90’ με τον Αλήμπα να βγάζει μόνο του τον Σκούμα, που δεν δυσκολεύθηκε να πετύχει το 0-2.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Σπυρόπουλος, Δ. Τζαφόλιας. Υπήρχε πολλή γκρίνια από τους φίλους του Παλληνιακού στην γεμάτη σχεδόν εξέδρα του σταδίου Παλλήνης, για ευνοϊκή μεταχείριση του Αήττητου από τους διαιτητές. Κυρίως διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ και στις δύο φάσεις των γκολ αλλά και για την ανοχή των διαιτητών στα φάουλ που έκαναν οι φιλοξενούμενοι χωρίς να δέχονται κάρτες! Γενικά η ατμόσφαιρα στην εξέδρα «έβραζε» εις βάρος των διαιτητών και των υποδείξεών τους…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος (81’ Μαυράκης), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας (73’ Βυργιώτης), Χαρίσης (65’ λ.τρ. Βασιλαράκης), Υφαντής, Κυριόπουλος, Καστής, Κοβάνης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου (63’ Αλήμπας), Τσέπας, Λαλαούνης, Μωυσιάδης, Σκαφίδας (87’ Κοσμάς), Αρκουμάνης, Βαγγελής, Λύγκος (90’ Μασκλαβάνος), Γκούμας, Σκούμας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money