Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΥ




Ο Αφιδναϊκός ανάρτησε στην ιστοσελίδα του, αργά το βράδυ της Κυριακής 11/9/2016, την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ακόμη μια ελεεινή διαιτησία από την τριάδα των διαιτητών οι οποίοι στάλθηκαν σήμερα στις Αφίδνες: Ο γνωστός θρασύτατος Ανδρέας Βλάχος και οι Βασίλης Τζαφόλιας και Δημήτρης Τζαφόλιας, χωρίς ίχνος σεβασμού προς το σωματείο μας, στην προσπάθεια των παικτών αλλά και την προσπάθεια όλων μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αλλά και χωρίς ίχνος αυτοσεβασμού, εκτέλεσαν ένα διαιτητικό έγκλημα.
Ευλόγως αναρωτιόμαστε αν αυτή η διαιτησία αποτελεί μέρος δικής τους ανειλημμένης υποχρέωσης ή ήταν μια σαφέστατη προειδοποίηση για την νέα σεζόν προς το σωματείο μας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην επαναληφθούν ανάλογες διαιτησίες που να μας θυμίζουν προηγούμενα έτη.
Ο Α.Ο. Αφιδναϊκός ζητάει από την ΕΠΣΑΝΑ -με όλο τον σεβασμό- να εξαιρέσει απ’ όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας 2016-2017 τους προαναφερόμενους διαιτητές.
Ευχόμαστε στο σωματείο του Κρυονερίου καλή συνέχεια»
* Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η διαιτησία του αγώνα Κυπέλλου Αφιδναϊκού-Κρυονερίου εξελίχθηκε σε ήρεμο περιβάλλον, χωρίς σοβαρές διαμαρτυρίες από γηπεδούχους και φιλοξενούμενους ενώ στο τέλος δόθηκαν συγχαρητήρια εκατέρωθεν! Τώρα, γιατί ο Αφιδναϊκός διαμαρτύρεται (αργά το βράδυ), είναι θέμα που γνωρίζουν μόνο οι διοικούντες τον συγκεκριμένο σύλλογο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money