Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1–0


Το γκολ του Αλεξίου που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα

Μετά από πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι, γεμάτο νεύρα, χωρίς πολλές φάσεις, ο μέτριος Σαρωνικός κατάφερε να επιβληθεί γηπεδούχος του δυνατού Ωρωπού με 1-0.
Μόλις στο 2’ σουτ του Παπαγεωργίου «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι του Καραλή. Στο 30’ έγινε μονόλεπτη διακοπή του αγώνα, για να δροσισθούν οι παίκτες, καθώς η ζέστη ήταν σχεδόν αφόρητη!
Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την υπεροχή αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια ενώ οι γηπεδούχοι ήταν ασύνδετοι, με τον Χαρίτο απελπιστικά μόνο μπροστά… Στο 40’ ο Σαρωνικός απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Ωρωπού με τον Βελετάκο ενώ στο 44’ είχε τετ-α-τετ ο Φιλλής, το πλασέ του οποίου μέσα από την περιοχή, απέκρουσε με δυσκολία ο Καραλής.
Στο β’ μέρος ο Σαρωνικός βελτιώθηκε και με τον Αλεξίου να παίρνει πρωτοβουλίες στο κέντρο, «κυκλοφόρησε» την μπάλλα καλύτερα. Ο Ωρωπός συνέχισε την καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου, αλλά μέχρι εκεί (επιθετικά ήταν αδύναμος). Στο 63’ νέο δυνατό διαγώνιο σουτ του Παπαγεωργίου έστειλε την μπάλλα λίγο άουτ και στο 66’ ο Αλεξίου με κοντινή κεφαλιά, μετά από κόρνερ, πέτυχε το 1-0. Τέλος, στο 80’ ο Κοντογιαννόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0, όταν πλάσαρε μέσα από την μικρή περιοχή ελάχιστα άουτ!
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν μέχρι και τις καθυστερήσεις να ισοφαρίσουν αλλά σε πολύ καλή ημέρα ο Καραλής, τους απογοήτευσε…
Οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Χόικας, Χριστόπουλος) έπαιξαν λίγο έδρα αλλά δεν έκριναν το αποτέλεσμα…
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Κοντός): Καραλής, Δήμας, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάνι, Kρυεμάντι, Αλεξίου, Χαρίτος (90’ Μπούκης), Βελετάκος (76’ Κοντογιαννόπουλος), Τσομπανάκης (55’ Ρέδι).
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Σαρκίρης, Γ. Μπαλόκας (76’ Κανάρης), Αλιάι, Βολιώτης, Π. Νικολάου (81’ Αμπάζι), Μήτρου, Παπαγεωργίου, Σκαρμούτσος, Κ. Φιλλής, Κατσίκας (46’ Σ. Μπαλόκας), Μπραχιμάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money