Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΓΕΡΑΚΑΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–2 (1–1 ΠΑΡΑΤΑΣΗ)


Φάση από τον αγώνα

Πραγματικό ντέρμπυ έγινε στον Γέρακα, με τελική νικήτρια στην παράταση (2-1) την Αρτέμιδα, που κατάφερε να προκριθεί μόλις στο 118’!
Το δυνατό πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε με τον Γέρακα ελαφρώς καλύτερο. Όμως η Άρτεμις αντιδρούσε δυναμικά και μάλιστα στις καθυστερήσεις (45’+3) προηγήθηκε με μακρινό σουτ του Κολάγκι (0-1). Στο β’ μέρος ο Γέρακας ισοφάρισε στο 65’ με ωραία ενέργεια του Δελάρδα και το ματς πήγε στην παράταση.
Φαινόταν ότι θα κατέληγαν στα πέναλτυ οι δύο ομάδες καθώς ο Δελάρδας είχε δοκάρι στο 116’ και στην συνέχεια ο Μυρτάι έχασε εξαιρετική ευκαιρία. Όμως, στο 118’ ο Μωυσιάδης με κεφαλιά σε κόρνερ του Ράσα, έδωσε την νίκη και την πρόκριση στην Αρτέμιδα!  
Διαιτητές: Πανούτσος (μετριότατος) – Κουλοχέρης, Σοφιάς (καλοί).
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Χαλκιάς, Τσιροζίδης, Ζούρας, Καλούδης, Καρλατήρας, Καγιάς (99’ Τοσσουνιάν), Μπερέτης, Άρτας (57’ Μίαρης), Δημητριάδης, Δριλάκης (70’ Παργιανός), Δελάρδας.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Ναστούλης (70’ Φυτιλής), Καζάλας, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Βετουλαδίτης, Ράσα, Διαμάντης (115’ Κουτρουμπίνης), Κόλλιας (80’ Κανάκης), Μπρέγκου, Μυρτάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money