Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 4–2


Η ομάδα της Άνοιξης με την χθεσινή της σύνθεση

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας υπήρχε μεταξύ των δύο ομάδων, με την γηπεδούχο Άνοιξη να επικρατεί μόνο με 4-2! Οι γηπεδούχοι έχασαν από την αρχή σημαντικές ευκαιρίες και μόλις στο 31’ άνοιξαν το σκορ με τον Νικήτα Αθανασόπουλο (απέφυγε δύο αντιπάλους και σκοράρησε με αριστερό βολέ), που επέστρεψε στα «πάτρια εδάφη» ύστερα από σειρά ετών (1-0).
Στο β’ μέρος δεν άλλαξε το σκηνικό καθώς ο Διόνυσος συνέχισε να αμύνεται. Στο 54' πάλι ο Νικήτας Αθανασόπουλος (με κεφαλιά) αξιοποίησε σέντρα του Κώστα Τσεβά, κι έκανε το 2-0.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (59’) έγινε το 3-0 με προσωπική ενέργεια του Κεφάλα ενώ στο 70’ ο Κ. Τσεβάς είχε δοκάρι με ωραία εκτέλεση φάουλ.
Ο Διόνυσος κατάφερε να μειώσει στο 78' με τον Ευαγγελάτο (3-1). Όμως η Άνοιξη ήταν πολύ καλή στο κέντρο και μπροστά, με αποτέλεσμα να διευρύνει το σκορ: Στο 85' ο Ειρηναίος Αθανασόπουλος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θεοδώρου, πέτυχε το 4-1. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν αμφισβητούμενο πέναλτυ στο 90’, που εκτέλεσε εύστοχα ο Αγγελόπουλος για το τελικό 4-2.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μετακίδης, Κουλοχέρης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης (77' Λαγαστής), Τρακάκης, Κυριάκης, Γιάν. Αθανασόπουλος, Κεφάλας (55' Θεοδώρου), Σκούρας (67' Γεωργούσης), Ειρ. Αθανασόπουλος, Νικ. Αθανασόπουλος, Δρόσος, Κ. Τσεβάς.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Αλεξόπουλος, Γεωργοκίτσος (80' Δήμτσας), Βαϊόπουλος, Μίσιος, Ντόφης, Ευαγγελάτος (46’ Χ. Ραυτακόπουλος), Σκαφίδας, Δ. Ραυτακόπουλος, Αγγελόπουλος, Πασαλιμανιώτης, Παλιούρας (80' Γαβαλάς).

Η ομάδα του Διονύσου με την χθεσινή της σύνθεση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money