Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 0–1



Πανηγυρική πρόκριση με εκτός έδρας νίκη 1-0 επί της πάντοτε ισχυρής Μάχης μέσα στον Μαραθώνα, εξασφάλισε ο Αστέρας Βάρης. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό καθώς ο διαιτητής ανέχθηκε τα σκληρά μαρκαρίσματα και δεν έδειχνε αρκετές κάρτες ώστε να προειδοποιήσει τους παίκτες ότι έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί… Η γηπεδούχος Μάχη δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του αγώνα και αποκλείσθηκε άδοξα αφού έχασε 3-4 καλές ευκαιρίες (μεταξύ των οποίων και πέναλτυ στο 92’). Ο Αστέρας χωρίς να παρουσιάσει καμιά υπερομάδα, κατάφερε να πετύχει τον στόχο του παίζοντας αρκετά καλά.
Στο α’ μέρος η Μάχη υπερείχε αλλά ο Παπαδόπουλος δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, κι έχασε τις ευκαιρίες που του παρουσιάσθηκαν. Πάντως, στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι κακώς ακυρώθηκε γκολ του Γκολέμη ενώ ζήτησαν και πέναλτυ σε χέρι αμυντικού της Μάχης εντός περιοχής.
Στο 47’ ο Γκολέμης (από πάσα του Ιβάνοφ) πέτυχε με σουτ το 0-1 σε μια από τις λίγες επιθετικές ενέργειες του Αστέρα. Το γκολ αυτό στάθηκε αρκετό για να προσφέρει την πρόκριση στην ομάδα του. Στο 92’ έγινε «χέρι» μετά από κτύπημα κόρνερ από αμυντικό του Αστέρα και το αναμφισβήτητο πέναλτυ ανέλαβε να εκτελέσει ο Παπαδόπουλος. Όμως, ο Αφουξενίδης αποδείχθηκε «κέρβερος» κάτω από τα δοκάρια του αποκρούοντας το σουτ!
Λίγο νωρίτερα πλασέ του Γαλάνη απέκρουσε ο τερματοφύλακας Παππάς και παραλίγο να δημιουργηθεί επεισόδια από την αντίδραση του Παππά στον παίκτη του Αστέρα!
Διαιτητές: Μαλαμάς – Μπουξμπάουμ, Τσαλίκογλου.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Καλλιακούδας, Αλ. Κοροβέσης (46’ Τσέλας), Μουρούτης, Σωτηριάδης, Καραλής (57’ Κ. Σένε), Παπαδάκης, Νταής (46’ Θανόπουλος), Α. Σένε, Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μπεχλιβανίδης): Αφουξενίδης, Ιωακειμίδης, Π. Βανγκέλι, Ντόνι, Ιωσήπου, Καραγιάννης, Μαυροθαλασσίτης (86’ Βεϊόγλου), Κατσούγκρης (77’ Χριστόπουλος), Γκολέμης, Κουτρομάνος (65’ Γαλάνης), Iβάνοφ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money