Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1–1


Το γκολ του Χύκα (1-0)

Ο Αετός Πικερμίου έπαιξε στα ίσια τον γηπεδούχο Πρωτέα και πήρε παλικαρίσια ισοπαλία 1-1 μέσα στην Π. Φώκαια. Οι φιλοξενούμενοι εφάρμοσαν ασφυκτικό πρέσσινγκ σε όλη την διάρκεια του αγώνα, εξουδετερώνοντας οργανωτικά τους γηπεδούχους!
Η απουσία στο κέντρο του τραυματία Αλεξίου και ο τραυματισμός του Μπαλογιάννη μόλις στο 24’, αποδείχθηκαν καθοριστικής συγκυρίας στην εξέλιξη της πολύ ενδιαφέρουσας συνάντησης.
Ο Πρωτέας μέχρι το 22’ είχε την πρωτοβουλία, κι επισκέφθηκε με αξιώσεις δύο φορές τα καρέ του Πικερμίου. Μάλιστα, στο 23’ προηγήθηκε με ωραίο σουτ βολέ του Χύκα από το ύψος της περιοχής, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε «τυφλή» απόκρουση από κόρνερ, των φιλοξενούμενων. Στο 24’ αντικαταστάθηκε ο Μπαλογιάννης και ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Στην μοναδική καλή ευκαιρία του Αετού (40’) ο Α.Κ. Κονταρίνης με κεφαλιά, ύστερα από κτύπημα κόρνερ, ισοφάρισε 1-1.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Είχαν δοκάρι και τρεις καλές ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο. Από πλευράς γηπεδούχων, ουσιαστικά υπήρξε μόνο μία καλή ευκαιρία, από τον Παπακωνσταντίνου, ο οποίος πλάσαρε άουτ, από κοντά και πλάγια.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Περδίκης, Αλεξοπούλου.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου, Διακορώνας (60' Κουλούρης), Νίνα, Κούλιμπης, Αναγνώστου, Κατσούλας, Βεϊζάι, Θάνο, Χύκα (84’ Ρουμπεΐδης), Παπακωνσταντίνου, Μπαλογιάννης (24’ λ.τρ. Σαΐντ).
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Α. Γκούτσιας, Πανουσόπουλος (67’ Αντωνόπουλος), Αρβανιτίδης, Α.Δ. Κονταρίνης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Τζέγια (59’ Μποϊμπέι), Α.Κ. Κονταρίνης (80’ Αϊδώνης), Καραβατάκης, Ζαφειρόπουλος, Ιωάννου.

Το 1-1 από τον Κονταρίνη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money