Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΑΡΚΟ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–3


Φάση από τον αγώνα



Εύκολη νίκη εξασφάλισε με δύο γρήγορα γκολ ο Νικολακάκης, που επικράτησε στο Μαρκόπουλο της Μαρκό με 3-1. Η Μαρκό απογοήτευσε με την εμφάνισή της.
Ο Νικολακάκης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με σύμμαχο τον …αέρα, άνοιξε γρήγορα το σκορ. Μόλις στο 7’ ο Πιτσούνης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε για το 0-1.
Στο 12’ η φάση επαναλήφθηκε με δύο παίκτες που έφυγαν στην πλάτη της άμυνας και με τον ίδιο τρόπο και ο Εγιουρούμ έκανε το 0-2. Το πρώτο σουτ της Μαρκό έγινε στο 34’ από τον Ρεντζή (μπλόκαρε ο Κολλιάκης). Στο 35’ ο Βασιλός, στην μεγάλη περιοχή, ξεμαρκάριστος, στόπαρε κι έπιασε βολέ, αλλά η μπάλλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο β’ ημίχρονο (57’) ο Εγιουρούμ έχασε τετ-α-τετ με τον Κακαγιά (πλάσαρε μόλις άουτ)! Την ευκαιρία να μειώσει το σκορ έχασε και ο Μοιρασγεντής, όταν βρέθηκε μόνος προ του τέρματος αλλά δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλλα στα δίχτυα! Το 0-3 πραγματοποιήθηκε στο 82’ με «γκολάρα» του Κουμουλίδη (στόπαρε κι εκτέλεσε τον Κακαγιά). Στο 87’ τελικά μείωσε η Μαρκό με κοντινό πλασέ του Βασιλού (1-3). Ο Νικολακάκης, που ήταν εμφανώς καλύτερος ως ομάδα, είχε και δοκάρι με τον Καραγιαννίδη στο 91’.
Με αρκετά λάθη η διαιτησία των Αντ. Βλάχου – Μήταρη (αυτός ήταν σωστός), Βιτσεντζάτου.
ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Κακαγιάς, Γιάν. Σκορδάς, Σιδέρης, Πλίτσης, Τσετβερίκοβ (75’ Κερμέζο), Ρεντζής, Ζαφειρόπουλος (37’ Πετράι), Δημογιάννης (17’ λ.τρ. Μοιρασγεντής), Βασιλός, Ζατσελλάρι, Μινάι.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Θεοδωρής, Νίκας (65’ λ.τρ. Καραγιαννίδης), Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης (80’ λ.τρ. Νικ. Σκορδάς), Πεΐδης, Καλλέρης, Κουμουλίδης, Εγιουρούμ, Πιτσούνης (70’ λ.τρ. Παπιδάκης), Γκίτζος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money