Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΑΝΟΙΞΗ 1–2


Το 0-1 από τον Ειρηναίο Αθανασόπουλο

Η Άνοιξη σημείωσε δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Επεβλήθη 2-1 του Αετού Πικερμίου στο γήπεδο της Ραφήνας. Ήταν ένα παιχνίδι που κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο. Ο Αετός έπαιξε καλύτερα στο α’ μέρος ενώ η Άνοιξη που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ λεπτό, υπερείχε στο β’ ημίχρονο.
Το 0-1 πέτυχε ο Ειρηναίος Αθανασόπουλος, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα Γκούτσια αλλά και αδράνεια των αμυντικών. Πάντως, οι Πικερμιώτες κυριάρχησαν σ’ όλη την διάρκεια του πρώτου 45λέπτου και είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 13’ με τον Καραβατάκη. Η συνεχής πίεση έφερε κι άλλη ευκαιρία στο 15’ όταν κεφαλιά του Γ. Γκούτσια απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας Μουλάς.
Η ισοφάριση τελικά ήλθε στο 40’ όταν ο Καραβατάκης εκμεταλλεύθηκε ασυνεννοησία αμυντικού και τερματοφύλακα, πήρε την μπάλλα και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-1.
Ο Αετός μπορούσε και να προηγηθεί στο σκορ στο 42’ όταν ο Ζαφειρόπουλος πέρασε τους πάντες, έβγαλε τον Καραβατάκη μόνο του απέναντι στον Μουλά, αλλά ο ικανός επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα!
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην Άνοιξη, που είχε δύο δοκάρια σε προσπάθειες του Ειρηναίου Αθανασόπουλο στο 48’ και του Κώστα Τσεβά στο 74’ λεπτό. Η υπεροχή των φιλοξενουμένων είχε αποτέλεσμα στο 85’, όταν ο Τσεβάς με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Πολύ καλή η διαιτησία του Αντ. Βλάχου, που είχε βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Περδίκη.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Α. Γκούτσιας, Μοιρώτσος, Φράγκος (87′ Αϊδώνης), Γ. Γκούτσιας (82′ Αντωνόπουλος-Κακαράς), Αρβανιτίδης, Γκιντίδης, Κονταρίνης, Βατίστας, Καραβατάκης, Ζαφειρόπουλος, Ιωάννου (82′ Κιλιμτζίδης).
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης, Τρακάκης, Κυριάκης, Γιάν. Αθανασόπουλος, Κεφάλας (90′ Ελούνα-Αμπέλε), Γεωργούσης (46′ Ράλλης), Ειρ. Αθανασόπουλος, Νικ. Αθανασόπουλος, Δρόσος, Κ. Τσεβάς (87′ Σκούρας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money