Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

«ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ»…



Από τον γνωστό παράγοντα (κυρίως του Φοίβου Βάρης) και ιατρό καρδιολόγο Θοδωρή Παπαργυρίου, λάβαμε και δημοσιεύουμε (χωρίς σχόλιο) την ακόλουθη επιστολή:
«Με έκπληξη διαβάζω στο site της ΕΠΣΑΝΑ, την ανακοίνωση της νέας μας διοίκησης για την διανομή στις μπάλλες ποδοσφαίρου. Και εξηγούμαι: Ήδη γνωρίζουμε ότι από την διανομή των φαρμακείων αποκλείσθηκαν τα σωματεία που συμμετέχουν μονάχα στις υποδομές.
Προφανώς δεν έχουν δικαίωμα να πάρουν ούτε μπάλλες. Έχουν όμως υποχρέωση να καταβάλλουν 280 ευρώ στην διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, για να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών! Σημειώνω ότι τα σωματεία της Γ’ κατηγορίας που θεωρούνται φτωχά, καταβάλλουν 150 ευρώ ως ετήσια συνδρομή.
Αναρωτιέμαι, λοιπόν, γιατί η διοίκηση αντιμετωπίζει τα σωματεία με κριτήριο την ανδρική ομάδα και μόνον. Δηλαδή νέα σωματεία που στηρίζονται αποκλειστικά στις υποδομές τους και προφανώς θα κάνουν ανδρική ομάδα όταν έλθει η ηλικιακή ώρα των αθλητών τους, δεν θεωρούνται ισότιμα μέλη του συνεταιρισμού της ΕΠΣΑΝΑ!
Δεν κάνω φασαρία για ένα φαρμακείο και 10 μπάλλες. Το πρόβλημα της λανθασμένης νοοτροπίας των διοικούντων είναι προφανώς και δυστυχώς πολύ βαθύτερο. Μια νέα διοίκηση, πάντως, δεν θα έπρεπε να υποπέσει στο παράπτωμα της διάκρισης μεταξύ των σωματείων μελών της.
Περιμένω απαντήσεις (αν υπάρχουν)»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money