Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–1



Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Νικολακάκης, που επιβλήθηκε γηπεδούχος στο 92’ με 2-1 του Άρη Βούλας και παρά το μέτριο παιχνίδι του, κράτησε το αποτέλεσμα και τους 3 βαθμούς… Ο Νικολακάκης νίκησε χάρη σ’ ένα κτύπημα φάουλ-ποίημα του Πιτσούνη, στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο μαχητικός Άρης κατά διαστήματα έπαιξε αρκετά καλά, προβληματίζοντας τους γηπεδούχους, αφού κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες για γκολ, καθώς και να σκοράρει.
Στο 24’ ο Ν. Παπαδόπουλος απείλησε με κεφαλιά που κατέληξε άουτ. Στην συνέχεια, σε άλλο ένα κόρνερ, ο Νίκας δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το καλό σημείο που βρέθηκε και σούταρε κι εκείνος άουτ. Όμως στο 27’ ο νεοαποκτηθείς Κουμουλίδης, πρόλαβε τους αντίπαλους αμυντικούς που αδράνησαν και με πλασέ πέτυχε το 1-0 μέσα από την μικρή περιοχή.
Σχεδόν άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενουμένων, που με την πρώτη ευκαιρία στο 36’ ο Αλέξης Παπαγεωργίου (με προβολή) παραβίασε την εστία του Κολλιάκη (1-1). Πριν από την λήξη του ημιχρόνου (42’) ο Εγιουρούμ δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, καθώς δεν πλάσαρε (από πλεονεκτική θέση) μετά από παράλληλη συρτή σέντρα του Παπιδάκη.
Στην αρχή του β’ ημιχρόνου η ομάδα της Βούλας έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Παπαγεωργίου (έστειλε την μπάλλα άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι). Στο 63’ ο Παπιδάκης αστόχησε σε σουτ και στο 77’ σε σέντρα του Πιτσούνη, ο Λάσκος παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ! Στο 88’ πλασέ του Καλλέρη απέκρουσε ο Κάρσος και στο 92’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Πιτσούνη, ο Νικολακάκης πήρε την νίκη με 2-1.
Καλή γενικά (αν και σχολαστική σε ανούσιες φάσεις) η διαιτησία του Ανδρέα Βλάχου (Γκόντα, Κάλλης).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Κουμουλίδης, Μουκάνης (46' Γκίντζος), Παπιδάκης (71' Πεΐδης), Εγιουρούμ (86' Καβάσης), Πιτσούνης, Καλλέρης.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Τσιαγκάνης, Βελλής, Λάσκος, Μπουλλάρι (83' Γκρινλόγκο), Διακρούσης, Κριλής, Σταθάκης (67' Δ. Αθανασίου), Παπαγεωργίου (68' Διγενής), Παπαδημητρόπουλος, Ντε Σόουζα (76' Γιούνγκσόνγκ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money