Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1–4



Ο Παλληνιακός απέκλεισε τον τοπικό Άρη στην Βούλα με 4-1! Το 0-1 πέτυχε ο Κοβάνης στο 3’ και ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι στο 5’ με τον Σπυρόπουλο (1-1). Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο πρώτο ημίχρονο αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν πάλι στο 45’ με γκολ του Καστή (1-2).
Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού παρέμεινε καλός αλλά όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Άρη Βούλας έχαναν δυνάμεις, σε αντίθεση με τον Παλληνιακό που συνέχισε να πατάει καλά στον εξαιρετικής ποιότητας νέο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Βούλας. Αποτέλεσμα ήταν στο τελευταίο 15λεπτο (76’ και 81’) ο Κυριόπουλος να σημειώσει δύο τέρματα και ο δείκτης του σκορ να φθάσει στο 4-1.
Διαιτητές: Αντωνίου – Γκόντα, Πολυχρονιάδης.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Βελλής, Διακρούσης, Αντάρτης, Διαμαντόπουλος (55' Κολτσίδας), Λάσκος, Παπαδημητρόπουλος (75' Μπουλάρι), Ντε Σόουζα, Κριλής, Σπυρόπουλος (65' Σταθάκης), Παπαγεωργίου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Παυλίδης, Κοτροζίνης, Καλούδης, Ελ Γκαμάλ, Μαυράκης (60' Δαραμούσκας), Υφαντής (75' Κούσης), Καστής, Χαρίσης (70' Καββαδίας), Κοβάνης, Κυριόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money