Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΚΑΛΥΒΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–2


Φάση από τον αγώνα

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου απέκλεισε με 2-0 τα γηπεδούχα Καλύβια, ύστερα από δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός απείλησε πρώτος με σουτ του Κοντογιάννη στο 14' και τα Καλύβια απάντησαν στο 20' με πλασέ του Πλάκα. Λίγο αργότερα ο Πλάκα είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα (ζήτησε πέναλτυ γιατί τον μαρκάρισε αντίπαλος εντός περιοχής), κι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες από πολύ νωρίς (η εφαρμογή του κανονισμού δημιούργησε αρκετές -έμμεσα δικαιολογημένες- διαμαρτυρίες στην πλευρά των γηπεδούχων).
Δευτερόλεπτα μετά την αποβολή (23’), οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο προωθημένος Βασιλείου έκανε γύρισμα στο ύψος του πέναλτυ και ο Καραγιάννης με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-1. Η ομάδα του Λαυρίου με παίκτη παραπάνω, διατήρησε τον έλεγχο της μπάλλας κι απείλησε για δεύτερο γκολ στο 32' με τον Κοντογιάννη και στο 40' με τον Γκαβασιάδη.
Στο β’ μέρος ήταν εμφανής η νευρικότητα και στις δύο ομάδες. Μετά το 55' ο Ολυμπιακός Λαυρίου φάνηκε πιο απειλητικός αλλά και τα Καλύβια το πάλεψαν μέχρι το τέλος…. Καλές φάσεις έγιναν στο 55' με σουτ του Γκαβασιάδη, στο 65' με τον Κοντογιάννη, στο 67' των γηπεδούχων με πλασέ του Οικονομίδη. Το 0-2 πέτυχε στο 78' ο Γκαβασιάδης, που συνεργάσθηκε με τον Παπαγεωργίου. Με 10 παίκτες τελείωσε το ματς και ο Ολυμπιακός Λ. όταν στο 80’ τραυματίσθηκε κι απεχώρησε ο Μπεργιάννης ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές της ομάδας του.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος (περίεργη η αποβολή μόλις στο 22’) – Τασαλίκογλου, Βιτσεντζάτος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Λ. Καραγιάννης, Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Λευθεροχωρίτης, Κετέογλου (68' Ντίνος), Χάσκα (60' Κότσα), Καρελιώτης, Πλάκα, Μάτι, Τσώκος (46' Οικονομίδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος-Φαράκος): Κ. Καραγιάννης, Βασιλείου, Πατσαούρας (46' Έλενας), Τσίκλος, Μπεργιάννης, Μητροφάνης, Κοντογιάννης, Τσιάτσιος (60' Παπαγεωργίου), Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης (82' Καρύδης), Δ. Καραγιάννης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money